The Revenant Blu-Ray review

The Revenant met Leonardo DiCaprio posterThe Revenant *****

Regie: Alejandro González Iñárritu (Birdman)

Met Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Forrest Goodluck,…

Speeltijd: 156′

Ga kijken als je hield van The Road, Babel & Apocalypto.

Het verhaal: Verenigde Staten van Amerika, 1823. Jager Hugh Glass wordt samen met zijn Indiaanse zoon ter dood achtergelaten door John Fitzgerald, nadat Glass werd aangevallen door een grizzlybeer. Glass overleeft echter in barre omstandigheden met enkel wraak om hem recht te houden.

the revenant banner

Ons verdict: Het filmjaar 2016 is al zeer succesvol geweest en deze oscarwinnaar The Revenant zette in het begin van het jaar de toon voor de concurrentie. Deadpool, Hardcore Henry of Captain America: Civil War mogen dan misschien wel aanraders zijn, de absolute meester der films van 2016 is The Revenant. Regisseur Alejandro González Iñárritu brengt grensverleggende cinema door de cast & crew tot het uiterste te brengen en in authentiek adembenemende landschappen de natuur voor zich te laten spreken. Film zoals Cultuur met een grote C! Met verscheidene prijzen en oscars bekroond spreekt dit voor zich voor de filmelite. Golden boy Leonardo DiCaprio kreeg bovendien de menigte mee als je kijkt naar het schitterende openingsweekend in België.

Kortom, waar wacht je nog op? The Revenant is de strafste film van 2016 en moet je dus in de filmcollectie opnemen. Liefst op Blu-Ray uiteraard!

https://www.youtube.com/watch?v= nkUydZt7Is8

 


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

3 gedachten op “The Revenant Blu-Ray review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter