Meer over Thor The Dark World (film of serie)

Marvel toont nog eens waarmee ze bezig zijn geweest de voorbije 6 jaar

Thor: The Dark World review

Thor: The Dark World posterThor: The Dark World **

Regie:

Met , , , , , , , , , ,…

Speeltijd:

Ga kijken als je hield van andere Marvel producties zoals Iron Man 3 en The Avengers.
Lees verder Thor: The Dark World review

Thor: The Dark World featurette met Jane & Thor

Volgende week is het zover: Thor 2 verschijnt in de Belgische cinema’s als avant-premiere. Featurette met de liefde tussen Thor en Natalie Portman als Jane in de spotlight. Wie kan er niet meer wachten en gaat er naar de avant-premiere volgende week?

Beyond Realms: Behind the Scenes featurette van Thor: The Dark World

IGN heeft een nieuwe primeur te pakken gekregen, nl. een nieuwe featurette van de opvolgende Marvel productie Thor: The Dark World. Beyond Realms: Behind the Scenes geeft een nieuwe kijk in de wereld van Thor met commentaren van de hoofdcast , en .

Epische nieuwe trailer voor Thor The Dark World

thor the dark world

De epische touch van Game Of Thrones regisseur Alan Taylor in voelbaar in elke frame van deze nieuwe trailer voor Thor The Dark World. Uit op 30 oktober.

Lees verder Epische nieuwe trailer voor Thor The Dark World

Chris Hemsworth slingert met zijn hamer in de eerste trailer en poster voor Thor The Dark World

Chris Hemsworth in Thor The Dark World

Eerlijk gezegd waren wij niet echt zwaar onder de druk van de eerste verfilming van Thor. Maar het moet gezegd worden, de trailer voor de opvolger Thor The Dark World, oogt absoluut indrukwekkend. De epische touch van regisseur Alan Taylor (niet toevallig ook de regisseur van vele afleveringen van Game of Thrones, red.) is voelbaar in elke frame. In Thor The Dark World neemt de superheld annex halfgod het op tegen een leger slechteriken die ermee dreigen het volledige heelal in duisternis te storten. In de cast herken je Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Kat Dennings, Ray Stevenson, Stellan Skarsgård, Idris Elba en Rene Russo. Thor The Dark World verschijnt op 30 oktober in de Belgische zalen.

Lees verder Chris Hemsworth slingert met zijn hamer in de eerste trailer en poster voor Thor The Dark World