Franchise: Captain America Winter Soldier

Captain America Winter Soldier van Marvel met Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson en Robert Redfort. In Captain America Winter Soldier komt..

Alle Captain America: The Winter Soldier Blu-Ray Featurettes

Captain America: The Winter Soldier was volgens onze redactie één van de absolute toppers van het voorjaar 2014 (lees onze review hier) en een must om aan jullie persoonlijke DVD-collectie toe te voegen. Captain America: The Winter Soldier zal vanaf 13 augustus verschijnen op DVD & Blu-Ray in België en dat is te merken aan nieuwe footage die vrijgegeven werd door Marvel op YouTube. Enerzijds willen ze de connectie tussen deze film en The Avengers: Age of Ultron teasen, anderzijds willen ze uiteraard de energie van de cast in een aantal featurettes vertonen. Geniet bovenaan en onderaan van de Captain America Winter Soldier Blu-Ray featurettes en bereid je voor om nog meer Marvel madness in de toekomst. Als het wordt zoals deze Captain America: The Winter Soldier, dan juichen we dit bij MoviePulp alleen maar toe. Adios!
Lees verder Alle Captain America: The Winter Soldier Blu-Ray Featurettes


Captain America The Winter Soldier review

captain america the winter soldier posterCaptain America The Winter Soldier **** 1/2

Regie: Anthony en Joe Russo

Met: Chris Evans, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Samuel L. Jackson, Robert Redford

Speelduur: 135′

Ga kijken naar wellicht de strafste Marvel productie tot op heden als je houdt van Mission Impossible Ghost Protocol en (duh, red) Captain America.

Lees verder Captain America The Winter Soldier review


Box Office België update (2014 week 13)

Captain America: The Winter Soldier banner

Marvel zegeviert over de hele wereld aan de box office en dit is geen uitzondering in België. Captain America: The Winter Soldier haalt een stevige 323.583 euro aan de Belgische bioscoopkassa’s, een fijn resultaat maar niet om naar huis van te schrijven. Opmerkelijk is de Franstalige film Supercondriaque die de voorbije week op de 1ste plek terecht kwam en bovendien de 2de plaats van het jaar in beslag neemt. Niet slecht! Verder niets nieuws te melden buiten dat The Book Thief op een teleurstellende 11de plaats binnen kwam. Vorige week kwam ook 3 Days to Kill van Kevin Costner binnen op een teleurstellende 5de plaats (152.500 euro opbrengst).
Eerste trailer Captain America The Winter Soldier

Captain America The Winter SoldierIn de vakpers wordt deze Captain America The Winter Soldier steevast een omschreven als zijnde een paranoia-thriller in the stijl van jaren ’70 klassiekers als Three Days of the Condor en Marathon Man. Daarvan in deze eerste trailer niet veel te merken, op de toevoeging van ’70s legende Robert Redford na. Opvallend is ook dat anders dan bij andere stand-alone Marvel avonturen zoals bijvoorbeeld Iron Man 3 of het aanstormende Thor: The Dark World, ook de andere leden van S.H.I.E.L.D. een belangrijke rol krijgen. Zo zien we naast Chris Evans, Redford ook Samuel L. Jackson en Scarlett Johansson duidelijk naar voren komen in de trailer, naast vrachtladingen CGI en ander spektakel. Captain America The Winter Soldier is ook bij ons te zien vanaf begin april.

Lees verder Eerste trailer Captain America The Winter Soldier