Meer over Thor (film of serie)

Marvel toont nog eens waarmee ze bezig zijn geweest de voorbije 6 jaar

Twee exclusieve scènes uit Thor

Met dit prachtige weer zouden we het bijna vergeten, maar volgende week trekt de Marvel superheldenverfilming, Thor, het zomerblockbusterseizoen officiëel op gang. Voor wie zo lang niet kan wachten, onderaan twee exclusieve -Nederlands ondertitelde-scènes uit Thor (release 27 april).

Lees verder Twee exclusieve scènes uit Thor

Thor teaser trailer

Kenneth Branagh’s verfilming van de Marvel comic, Thor, ziet er in de eerste officiële teaser trailer alvast een pak beter uit dan in de bootleg versie van enkele maanden terug. Thor heeft een indrukwekkende cast aangevoerd door Anthony Hopkins, Natalie Portman, en nieuwkomer Chris Hemsworth in de titelrol. Thor komt in mei in de zalen.

Lees verder Thor teaser trailer

Thor Comic Con extended trailer

Dat Marvel’s superheldenextravanga, The Avengers, in 2012 in de zalen zal verschijnen, weet intussen iedereen. Maar voor het zover is moeten eerst ook de minder bekende personages (naast Iron Man en Hulk) voorgesteld worden aan het grote publiek. De eerste in de rij is deze Thor, een mix tussen superman en de god uit de Noorse mythologie. Regisseur Kenneth Branagh koos voor de relatief onbekende Chris Hemsworth in de titelrol, maar omringde hem wel met zéér grote namen als Anthony Hopkins en Natalie Portman, en nog een hele reeks bekende gezichten: Idris Elba, Stellan Skarsgard, Ray Stevenson, Rene Russo en Colm Feore. Thor zou in mei 2011 moeten te zien zijn in de bioscoop. Bekijk alvast de 5 (!) minuten lange trailer.

Lees verder Thor Comic Con extended trailer