Franchise: The Avengers Age of Ultron

Deze maand op Netflix België (februari 2016)

Netflix schermen overal

Het aanbod van Netflix België is langzaam op gang gekomen in 2016, maar sinds februari heeft het terug een aanbod om trots op te zijn. Hierbij een aantal aanraders en we vergeten hierbij even het vervolg van Crouching Tiger, Hidden Dragon dat eveneens in februari online komt. We raden aan de film The Avengers 2: Age of Ultron, 47 Ronin en series Gotham & How to Get Away with Murder te bekijken op Netflix België.

Lees verder Deze maand op Netflix België (februari 2016)

Box Office België update (2015 week 19)

The Avengers 2: Age of Ultron banner

Geen verrassingen de voorbije week: The Avengers 2: Age of Ultron blijft lekker aan de leiding hoewel het zijn openingsweek niet wist te overtreffen de voorbije weken (729.171 euro in week 18 en 277.892 euro in week 19). Het had weliswaar niet echt competitie met 2 weken terug de horrorfilm Oujia die binnenkwam op een 4de plaats met 157.126 euro in zijn eerste week en voorbije week The Longest Ride die het aardig deed door verrassend op plaats 2 binnen te komen met 145.828 euro omzet. We gaan zwijgen over Bloed, Zweet & Tranen die nog geen 60.000 euro in de laadje bracht, het Franse Dark Places van Charlize Theron met net iets boven de 50.000 euro aan de Belgische box office en Big Game met Samuel L. Jackson dat ondanks onze wedstrijd maar rond de 40.000 euro opbracht. Volgende week wordt het wel anders geblazen met Mad Max: Fury Road die zijn intrede doet in de Belgische bioscoopzalen. Klein weetje van de dag: Furious 7 is officieel de grootste film van het jaar geworden met een jaaromzet van 5.326.271,69 euro tot hiertoe.

Lees verder Box Office België update (2015 week 19)


Box Office België update (2015 week 17)

The Avengers: Age of Ultron  banner
Op alle internationale markten kleurden het marktaandeel van Marvel groen: Met een marktaandeel van bijna 55% in buitenlandse markten waar het lanceerde en een nummer 1-positie in landen zoals Rusland, Groot-Brittannië en Zuid-Korea is The Avengers 2: Age of Ultron perfect van start gegaan. Het deed het o.m. beter dan de beste Marvelfilms tot hiertoe, The Avengers en Iron Man 3. België is geen uitzondering: het 2de deel van The Avengers Assembly ging deze week aan de leiding, weliswaar met een matig openingsresultaat van 879.790,41 euro. Toch wel teleurstellend als je weet dat Fifty Shades of Grey & Furious 7 elks meer dan het dubbel in het laadje bracht en The Avengers in zijn openingsweek boven het miljoen dollar uitkwam voor België alleen. Het wordt dus afwachten of de telg van het Marvel Cinematic universum het tempo kan opvoeren in de komende weken. Furious 7 blijft verder op plaats 2, terwijl Home op plaats 3 terecht kwam. Run All Night zakt spijtig genoeg weg tot plaats 8 net onder Suite Française met Matthias Schoenaerts.
Lees verder Box Office België update (2015 week 17)

The Avengers 2: Age of Ultron review

The Avengers 2: Age of Ultron reviewThe Avengers 2: Age of Ultron ***

Regie: Joss Whedon (The Avengers)

Met Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Don Cheadle, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Anthony Mackie,…

Speeltijd: 141′

Ga kijken als je hield van de vorige Avengers-film.

Lees verder The Avengers 2: Age of Ultron review