Franchise: 47 Ronin

47 Ronin van regisseur Carl Rinsch met Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Ko Shibasaki en Cary-Hiroyuki Tagawa. 47 Ronin vertelt de legende van 47 verbannen …

Deze maand op Netflix België (februari 2016)

Netflix schermen overal

Het aanbod van Netflix België is langzaam op gang gekomen in 2016, maar sinds februari heeft het terug een aanbod om trots op te zijn. Hierbij een aantal aanraders en we vergeten hierbij even het vervolg van Crouching Tiger, Hidden Dragon dat eveneens in februari online komt. We raden aan de film The Avengers 2: Age of Ultron, 47 Ronin en series Gotham & How to Get Away with Murder te bekijken op Netflix België.

Lees verder Deze maand op Netflix België (februari 2016)
Keanu Reeves in 47 Ronin trailer

Karakter_Banner

Op zijn felgesmaakte bijdrage aan de interessante documentaire Side By Side na, is het de laatste jaren bijzonder stil rond ’90s superster Keanu Reeves (Point Break, Speed, The Matrix, red.). Daar lijkt de komende maanden verandering in te komen. Reeves stort zich immers volledig op het martial arts genre. Zijn regiedebuut Man of Tai Chi gaat deze zomer (in Azië althans, red.) in prémière, en deze winter is hij de hoofdrolspeler in het groots opgezette 47 Ronin, een visueel verbluffend epos dat oogt als een mix van 13 Assassins en Mortal Kombat, met een vleugje Lord of The Rings. 47 Ronin is bij ons te zien vanaf 18 december, en lijkt nu al één van de geheide blockbusters van de kerstperiode te worden.

Lees verder Keanu Reeves in 47 Ronin trailer