Dit zijn de Vlaamse stemmen van Croods 2: Een Nieuw Begin

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Croods 2: Een Nieuw Begin

In de Verenigde Staten mogen de bioscopen teren op grote blockbusters, bij ons in België zal het eerder van animatiefilms komen. Zeker gezien het Europese voetbalkampioenschap menig cinefiel even naar zich toe trekt. Dat betekent dus dat we massaal naar bioscopen gaan om onze kids te entertainen voor de zomervakantie en naast Tom and Jerry & Pieter Konijn 2 krijgen we nu de 3de grote Amerikaanse animatiefilm in Belgische bioscopen: De Croods 2: Een Nieuw Begin. En deze heeft ook een hele leuke Vlaamse stemmencast met namen zoals Geert Van Rampelberg (Red Light, Black-Out), Maaike Neuville (All of Us, Red Light, De Dag) & Charlotte Vandermeersch (De Premier, De Acht Bergen).

De Vlaamse stemmen van De Croods 2 Een Nieuw Begin gaan als volgt: Geert Van Rampelberg, Wouter Hendrickx, Maaike Neuville, Charlotte Vandermeersch, Nicolas Caeyers, Karin Jacobs, Tom Van Dyck, Britt Van Der Borght, Sarah Mouhamou, Govert Deploige, Pixie De Winter & Lars Poelmans. De regie van Vlaamse stemmen staan onder leiding van Govert Deploige.

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie leeft: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

De Croods 2: Een Nieuw Begin zal vanaf 7 juli 2021 te zien zijn in Belgische bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.