Tom & Jerry 2021 recensie

Tom & Jerry 2021 recensieTom & Jerry **

Regie: Tim Story (Ride Along, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer)

Met Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Ken Jeong, Rob Delaney, Pallavi Sharda,…

Speeltijd: 101′

Ga kijken als je hield van SCOOBY! & Sonic the Hedgehog.

Het verhaal: Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt.

Tom & Jerry 2021 recensie

Ons verdict: Warner Bros Discovery lijkt eindelijk opnieuw in te zetten met cartoons met de Looney Tunes, Scooby-Doo & Tom and Jerry die terugkomen via HBO Max en tracht de kleintjes onder ons te inspireren zoals zij dit deden met ons toen we jong waren. Er is nog altijd iets magisch aan de gewezen Hanna-Barbera tekenfilms van de jaren stilletjes, maar …

Tom & Jerry 2021 recensie

Als je een tekenfilmklassieker à la Tom & Jerry terug wil brengen in filmvorm, dan heb je wel kwaliteit nodig en laat dit nu net ondermaats zijn met de nieuwe bioscoopfilm Tom & Jerry. Om te beginnen zit het format al mis, gezien Tom & Jerry enkel goed tot uiting komt in korte filmpjes, want eens er verhaal aan te pas komt, zakt het zoals een pudding in elkaar. Dat bewezen de nieuwere cartoons in de jaren ’90 al en ook dit ‘scenario’ slaat de bal mis. Bovendien is de humor door o.m. Michael Pena & Chloe Grace Moretz in Tom & Jerry flauw, maar vooral het ergste, de CGI is over de hele lijn ondermaats. Alsof de animatiefiguren om ter goedkoopst op de pellicule is geplakt. Op deze manier gaat het de nieuwe generatie niet inspireren zoals de onze en geef je ze gewoon vrijspel om op te groeien met Coco Melon, Baby TV of andere YouTube- & Netflix-crap.

Kortom, ons jeugdig hart breekt bij het kijken van deze flauwe versie van Tom & Jerry. Opnieuw een gewezen Hanna-Barbera-productie zijn oude glorie niet kan bovenhalen.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.