Dit zijn de Vlaamse stemmen van Corgi

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Corgi

De Belgische animatiefilm Corgi van het wereldwijd bekende animatiebedrijf nWAVE doet het in Nederland bijzonder goed met een omzet van 3,91 miljoen euro na 6 weken en deze week is het eindelijk aan België. Op 3 april 2019 komt de film uit in Belgische bioscopen en de Vlaamse stemmen zijn eindelijk bekend. Neem een kijkje onderaan.

Corgi gaat over de avonturen van The Royal Corgi, het favoriete hondje(s) van de Britse Koningin. Wanneer de schattige puppy Rex zijn intrede maakt in Buckingham Palace, duurt het niet lang voor hij de drie andere koninklijke corgi’s overschaduwt en het hart van de koningin verovert. Tot grote afgunst van zijn beste vriend Charlie, die er al jaren van droomt de favoriete corgi te worden. Op een dag zorgt Rex’ roekeloze gedrag ervoor dat een officieel diner met de Amerikaanse president uitdraait op een totale ramp. Charlie ruikt eindelijk zijn kans! Hij lokt Rex het paleis uit, de gevaarlijke straten van Londen op. Uiteindelijk belandt Rex in een dierenasiel, ver weg van alle luxe. Hij wilt koste wat kost naar huis, maar het pad terug naar het paleis is er eentje vol hindernissen en onverwachtse ontmoetingen…

De Vlaamse versie krijgt een heuse Vlaamse stemmencast met namen zoals Jelle Cleymans (Frozen, Rapunzel) als Rex, An Lemmens (Finding Dory) als Wanda, Kobe Van Herwegen (Maja de Bij, K3 Kan Het!) als Charlie, Ivan Pecnik (Asterix & het Geheim van de Toverdrank, Smallfoot) als Trump, Clara Cleymans (Hoe Tem je een Draak 3) als Melania, Thomas Van Goethem (Trolls, Maya de Bij: De Honingspelen) als Jack, Wanda Joosten als Koningin, Mieke Laureys als Mitzie & Ludo Hellinx (Hotel Transsylvanië 3, Postbus X) als Nelson. De film werd geregisseerd door Ben Stassen en Vincent Kesteloot van nWave, gekend van o.a. Sammy & Bigfoot Junior.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.