Dit zijn de Vlaamse stemmen van Maya de Bij: De Honingspelen

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Maya de Bij: De Honingspelen

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent zoals de traditie dat toelaat een nieuwe Studio 100-film. Naast Nachtwacht: De Poort der Zielen is het deze keer aan Maya de Bij om opnieuw de kinderhartjes te veroveren. Naast Vlaamse zangeres Free Souffriau als Maya & Thomas van Goethem als Willy, krijgen we Nora Gharib (Patser, The Team 2) als Violet de Bij en Gert Verhulst & James Cooke krijgen ook opmerkelijke gastrollen in Maya de Bij: De Honingspelen! Een overzicht van de Vlaamse stemmen van Maya de Bij: De Honingspelen vind je onderaan.

Het grappigste duo van de film is ongetwijfeld Gert Verhulst & James Cooke, die in de film door het leven gaan als de mieren Eddie & Freddie. Naast Gert & James zijn er ook nog Ruth Beeckmans (Safety First, Trio) als Spinder de Spin, Kürt Rogiers (SING) speelt de bij Bijzonder, tv-figuur Jani Kazaltzis leeft zich voor de eerste keer uit in een animatiefilm als Freek de kakkerlak, Gilda De Bal is Keizerin, Stefaan Degand (Le Fidèle) speelt de bedwants Bertrand, Bob Selderslaghs (FC De Kampioenen) wordt Flip de sprinkhaan, Mieke Laureys is Tekla de spin, Anke Helsen de Koningin, Tijl Dauwe is Kruipie de bij en Bart Van Leemputten is Mantis, een bidsprinkhaan.

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Buzztropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Maya de Bij: De Honingspelen speelt vanaf 19 december 2018 in Belgische bioscopen.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter