Ludo Hellinx komt terug als Dracula in Hotel Transsylvanië 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie

Ludo Hellinx komt terug als Dracula in Hotel Transsylvanië 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie

Zonet werden de Vlaamse stemmen voor de 3de Hotel Transsylvanië-film bekend en de grootste namen daarbij zijn Ludo Hellinx (Postbus X, F.C. De Kampioenen 2: Jubilee General, Crimi Clowns) die terugkomt als Drac gevolgd door Christel Domen (Lili en Marleen), Warre Borgmans (De Hel van Tanger, Salamander) & Luc Appermont (Rad van Fortuin). Andere namen zijn Stef Aerts (Belgica, Welp), Tine Van den Wyngaert (Pulsar) & Govert Deploige (De Smurfen en het Verloren Dorp).

In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3: EEN MONSTERLIJK LEUKE VAKANTIE reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monster. Dracula kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen… De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters…

Ludo Hellinx is dus terug als hoofdpersonage Graaf Dracula. Christel Domen neemt Captain Erika op zich, Warre Borgmans zal de stem van Van Helsing op zich neme & Luc Appermont speelt Stan the Fish. Andere namen zijn Henri Serneels als Dennis, Govert Deploige als Gremlin, Jakob Beks als Vlad, Stef Aerts als Jonathan, Tine Van den Wyngaert als Mavis, Manou Kersting als Frankenstein, Pieter-Jan De Smet als Murre, Bert Van Poucke als Wayne & uiteindelijk Maarten Bosmans als Griffin.

Hotel Transsylvanië 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie is vanaf 18 juli 2018 in Belgische bioscopen te zien. Bekijk de Hotel Transsylvanië 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie trailer bovenaan.

 


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter