De Vlaamse sterrencast van De Smurfen en het Verloren Dorp

Algemene Smurfen & het verloren dorp poster

In de Amerikaanse versie krijgen we bekende namen zoals Demi Lovato, Joe Manganiello, Julia Roberts, Michelle Rodriguez, Gabriel Iglesias & Jeff Dunham te horen, maar wie zijn de Vlaamse stemmen voor De Smurfen en het Verloren Dorp? Laat ons jullie het goede nieuws brengen: grote namen zijn Rikkert Van Dijck (Emma, Max, Aspe, Witse) als de Grote Smurf, Govert Deploige (W817, Thuis) als Gargamel, Michael Pas (Team Spirit, Nymphomaniac, Code 37) als Klungelsmurf, Jan Van Looveren (De Joeri, Frits & Freddy, Het eiland, Matroesjka’s) als Potige Smurf & Joyce Buellens (Bowling Balls, F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant) als Smurfin. James Cooke (Prinsessia, Familie) als Brilsmurf & An Vanderstighelen (Zone Stad, LouisLouise) als Smurfwilgje zijn ook van de partij en als kers op de taart krijgen we ook de drie Leyers-zusjes Dorien, Olga en Billie te horen in De Smurfen en het Verloren Dorp als de smurfjes uit het verloren dorp. Foto’s van de Vlaamse stemmencast van De Smurfen en het Verloren Dorp samen met het Smurfenfiguurtje onderaan:

Michael Pas als Klungelsmurf in De Smurfen en het Verloren Dorp

Waar gaat deze 3de Smurfen-film over? In De Smurfen en het Verloren Dorp zien we Smurfin en haar broers door het nog onbegane Magische Bos trekken om een legendarisch Smurfendorp te vinden, voordat hun aartsvijand Gargamel dat doet. Gaandeweg komen er een aantal mysteries van de oorsprong van de Smurfen aan het licht.

Onderaan kan je Vlaamse trailer van De Smurfen en het Verloren Dorp bekijken, vanaf 29 maart 2017 in Belgische bioscopen:


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter