Dit zijn de Vlaamse stemmen van Hoe Tem je een Draak 3: De Verborgen Wereld

Dit zijn de stemmen van Hoe Tem je een Draak 3: De Verborgen Wereld

DreamWorks Animation komt met de inmiddels 3de Hoe Tem je een Draak-film die voor de gelegenheid de ondertitel De Verborgen Wereld meekrijgt. Heel wat bekende namen poppen weer in de film op zoals Eline De Munck, Kristel Verbeke & Jan van Looveren met Timo Descamps & Clara Cleymans die de hoofdrollen op zich neemt.

Hikkert wordt vertolkt door Timo Descamps (Spring, Familie), terwijl Clara Cleymans (De Ridder) de rol van Astrid op zich neemt. Rikkert Van Dijck (Smallfoot, Spider-Man: Een Nieuw Universum, De Lego Ninjago Film) is weer van de partij die voor de gelegenheid de slechterik Grimmel op zich neemt. Dirk Denoyelle neemt Stoick op zich, Ludo Hellinx (Hotel Transsylvanië 3) is Schrokal & Luis Thyssen wordt Snotkrot. Eline De Munck (Wreck-It Ralph 2) & Jonas Vermeulen (Trolls) zijn Brokdol & Knokdol, Ex-K3-ster Kristel Verbeke vertolkt Valka, terwijl Eret, de zoon van Eret vertolkt wordt door Wouter Hendrickx. Thomas Van Goethem is Viztik (Maya de Bij 2: De Honingspelen), terwijl Jan Van Looveren (Frits & Freddy, De Joeri) Ragnar zal worden. Overige stemmen zijn Bert Van Poucke, Daphne Wellens, Frank Hoelen, Kevin Bellemans, Govert Deploige, Vic Geerts, Ken Hendrickx, Frank Hoelen, Ini Massez, Jan Van den Bosch, Jan Van Looveren & Tom Vermeir

Dreamworks Animation staat er opnieuw met het fabelachtige sprookje HOE TEM JE EEN DRAAK 3 : DE VERBORGEN WERELD. Wat begon als een onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een gevaarlijke draak is ondertussen uitgegroeid tot een episch en avontuurlijk verhaal dat hun beider levensloop vertelt. Welkom tot het meest verbazingwekkende hoofdstuk van één van de meest geliefde animaties. Opperhoofd Hikkert heeft ondertussen, aan de zijde van Astrid, een glorieus maar chaotisch drakenutopia gecreëerd. Door de plotse verschijning van Licht Furie en een onafwendbare bedreiging van hun dorp, worden Hikkert en Bijtkwijt gedwongen hun thuiswereld te verlaten en te reizen naar een mythische wereld. Draak en ruiter vechten zij aan zij om alles wat hun dierbaar is te beschermen.

In de Engelse versie maakt Kit Harington uit Game of Thrones een verschijning als gastenstem. Zijn grappige auditie kan je onderaan bekijken:

Hoe Tem je een Draak 3: De Verborgen Wereld zal vanaf 30 januari 2019 te zien zijn in Belgische bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.