De Vlaamse stemmen voor Spider-Man: Een Nieuw Universum zijn binnen

De Vlaamse stemmen voor Spider-Man: Een Nieuw Universum zijn binnen

HOT NEWS, everyone! In Vlaanderen is het al een tijdje geweten dat Spider-Man Into the Spider-verse wordt gerebrand naar Spider-Man: Een nieuw Universum en daarbij komt dat vandaag de Vlaamse stemmencast eindelijk binnen is. Spider-Man: Een Nieuw Universum kent een mooie sterrencast met BV’s zoals DJ Dimitri Vegas, Koen De Bouw, Alex Agnew, Laura Tesoro & William Boeva als verschillende Spider-Mans!

Youssef El Kaouakibi van dansduo Young Kingz neemt de grootste rol op zich als Miles Morales, maar er zijn veel gastrollen met Dimitri Vegas die Peter Parker zal vertolken, Koen De Bouw (De Premier, Torpedo) als Spider-Man Noir, Laura Tesoro (Vaiana, Trolls) als Spider-Gwen & William Boeva (Cars 3, Verschrikkelijke Ikke 3) als Spider-Ham. Andere stemmen worden voorzien door Rikkert Van Dijck als Wilson Fisk / Kingpin (Smurfen & het Verloren Dorp, De Lego Ninjago-film), Isaelle Van Hecke als Doctor Ock, Alex Agnew als Jefferson Davis, Steve Geerts als Sripeter, Jenne Decleir als Aaron Davis & Sara Gracia Santecreu als Peni Parker.

Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl enig in zijn soort.
Spider-Man: Een Nieuw Universum (Spider-Man: Into The Spider-Verse) introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider Universum waar meerdere personen het masker kunnen dragen.

Spider-Man: Een Nieuw Universum wordt verwacht van 19 december 2018.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter