Franchise: Spider-Man Into the Spider-verse

Spider-Man Into the Spider-Verse Blu-Ray recensie

Spider-Man Into the SpiderVerse Blu-Ray recensieSpider-Man Into the Spider-Verse ***

Regie: Bob Persichetti (Puss in Boots, Le Petit Prince), Peter Ramsey & Rodney Rothman (22 Jump Street)

Met de stemmen van Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Zoë Kravitz, Brian Tyree Henry, Nicolas Cage, Liev Schreiber, Chris Pine, Kathryn Hahn,… / Vlaamse stemmen van Youssef El Kaouakibi, Dimitri Vegas, Koen De Bouw, Alex Agnew, Laura Tesoro, William Boeva, Rikkert Van Dijck,…

Speeltijd: 117′

Ga kijken als je hield van Dragon Ball Super: Broly of andere animatieseries van Spider-Man.

Lees verder Spider-Man Into the Spider-Verse Blu-Ray recensie


De Vlaamse stemmen voor Spider-Man: Een Nieuw Universum zijn binnen

De Vlaamse stemmen voor Spider-Man: Een Nieuw Universum zijn binnen

HOT NEWS, everyone! In Vlaanderen is het al een tijdje geweten dat Spider-Man Into the Spider-verse wordt gerebrand naar Spider-Man: Een nieuw Universum en daarbij komt dat vandaag de Vlaamse stemmencast eindelijk binnen is. Spider-Man: Een Nieuw Universum kent een mooie sterrencast met BV’s zoals DJ Dimitri Vegas, Koen De Bouw, Alex Agnew, Laura Tesoro & William Boeva als verschillende Spider-Mans!

Lees verder De Vlaamse stemmen voor Spider-Man: Een Nieuw Universum zijn binnen
Officiële Spider-Man: Into the Spider-Verse trailer

Officiële Spider-Man: Into the Spider-Verse trailer

De Spider-Man-franchise ligt misschien qua populariteit & box office resultaten op het laagste niveau in jaren (waarschijnlijk de reden waarom Silver & Black uitgesteld werd), maar dat houdt Sony niet tegen om op verschillende manieren de superhelden met spinnenkracht tot leven te laten komen. Er is uiteraard Venom, die in het najaar van 2018 het licht ziet in Belgische bioscopen, maar op het einde van het jaar krijgen we ook de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Op deze manier probeert Sony aan de vraag te voldoen om eindelijk een volwaardige zwarte Spider-Man in Miles Morales te laten ontwaken, veronderstellen we dan? Tja, er zijn andere strategieën denk ik dan, maar goed, we houden wel van Tom Holland in zijn rol als Avengers’ Spider-Man. Hopelijk zorgen ze ook voor een cross-mediale aanpak met onder meer verwijzingen naar de games en andere Spidey-films. Met de Engelse stemmen van Shameik Moore (The Get Down) als Miles Morales, maar ook Liev Schreiber (The Bleeder, Ray Donovan, X-Men Origins: Wolverine), Hailee Steinfeld (Bumblebee) & Mahershala Ali (Luke Cage S1, House of Cards) mogen regisseursduo Phil Lord & Christopher Miller nog eens een film regisseren. Door de makers van de Lego Film vanaf december 2018 in Belgische bioscopen, geniet van de Officiële Spider-Man: Into the Spider-Verse trailer.

Lees verder Officiële Spider-Man: Into the Spider-Verse trailer

Eerste teaser van de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-verse

In een revolutionaire visuele stijl verenigen Phil Lord en Chris Miller (21 Jump Street) hun uitzonderlijke talenten om ons een ongekende visie van een nieuw Spider-Man Universe te bieden. SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE presenteert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en onthult de onbegrensde mogelijkheden van het Spider-verse, een universum waarin meer dan één het masker kan dragen. Wordt verwacht vanaf 19 december 2018.