Dit zijn de Vlaamse stemmen van de nieuwe Wreck-It Ralph 2!

Groot nieuws, animatiefilmhebbers, want de nieuwe stemmen van Ralph Breaks the Internet of Wreck-It Ralph 2 zijn binnen. De hoofdstemmen gaan opnieuw naar Stijn Cole & Britt Van Der Borght als Ralph & Vanellope, maar er komen heel wat BV’s hun stem verlenen als gasten. Zo zijn o.m. Peter Van de Veire, Tatyana Beloy, Sven De Ridder, Alex Agnew, Laura Tesoro, Stan Van Samang, Michael Pas, Eline De Munck & Tinne Oltmans van de partij in het nieuwe Wreck It Ralph 2!

Gezien Ralph en Vanellope in deze film voor het eerst het internet verkennen ontmoeten we in Ralph Breaks The Internet heel wat nieuwe personages. Zo ontmoet het duo al vrij snel Spamley, een click bait-er die probeert surfers naar zijn website te lokken. Spamley krijgt de stem van Peter Van de Veire. Dankzij Spamley komt ook Shank op hun pad, een supercoole racer uit de game Slaughter Race met de stem van Jolien Roets. Ralph en Vanellope komen ook Yesss tegen, het hoofdalgoritme van de trendy website BuzzzTube. Yesss, vertolkt door Tatyana Beloy, heeft alles wat hip en trendy is als eerste gezien en met de wereld gedeeld. Uiteraard vinden we in het internet ook nog Weetmeer terug, een zoekmachine met een tikje agressieve auto-fill. Deze wijsneus wordt vertolkt door Sven de Ridder. We ontmoeten tijdens hun tocht ook Double Dan, een griezelig en slijmerig personage met twee hoofden met de stem van Alex Agnew. Andere nieuwe personages zijn Maarten Vancoillie als eBoy, Linde Merckpoel als de nieuwslezeres, Angela Jakaj als Swati, Emma Bale als Nafisa, Juan Gerlo als Sonic en Dorothée Dauwe als de show host. Uiteraard komen bijna alle bekende personages uit Wreck-It Ralph terug! Stijn Cole vertolkt opnieuw de lieve videogame-slechterik Ralph en ook Britt Van Der Borght kruipt terug in de huid van de vrolijke racer Vanellope von Schweetz. We kunnen ook opnieuw Michaël Pas herkennen als Felix, Tania Kloek als Calhoun, Stan Van Samang als Mr. Litwak, Sam De Bruyn als Surge Protector en Tapper, Linde Merckpoel als Jubileena, Eline De Munck als Taffyta en Vincent Banic als Pyro. We vinden ook Govert Deploige, Gerdy Swennen, Vic De Wachter en Frank Hoelen in de film terug.

Wie de trailers heeft gezien weet dat ook de Disneyprinsessen een verschijning maken in deze film, dus we horen ook Tinne Oltmans terug aan het werk als Belle, net als Laura Tesoro als Vaiana. Ook Ariel (Cathy Petit), Rapunzel (Deborah de Ridder), Elsa (Elke Buyle), Anna (Aline Goffin), Aurora (Ditte Jaspers), Mulan (Karina Mertens), Assepoester (Daphne Paelinck), Pocahontas (Charlotte Campion), Sneeuwitje (Lauren De Ruyck), Tiana (Marjan De Gendt) en Merida (Evelien Bosmans) zijn van de partij.

In “Ralph Breaks the Internet” ontdekken Ralph en Vanellope vanaf 12 december 2018 de spannende en alsmaar groeiende wereld van het internet. Maar kan het internet de komst van Ralph en Vanellope wel aan? Videospel-slechterik Ralph en mede-buitenbeentje Vanellope von Schweetz reizen door het internet op zoek naar een wisselstuk om Vanellope’s videogame Sugar Rush te redden. Tijdens hun reis ontmoeten ze een heleboel inwoners van het internet – netizens – die hen de weg wijzen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.