Sean Dhondt & Laura Tesoro zijn de Vlaamse stemmen in Disney’s Vaiana

De Vlaamse stemmencast van Disney's Vaiana

Er is geen stoppen aan de animatiecarrière van Laura Tesoro, want nadat ze haar stem verleende in Trolls, zal ze nu ook te horen zijn in Disney’s Vaiana. Bovendien zal niemand minder dan Sean Dhondt de stem van Dwayne Johnson vervangen in de Vlaamse editie.

Laura Tesoro is de stem van Vaiana in Disney nieuwste animatiefilm Vaiana

Vaiana is een avontuurlijke, koppige tiener die op zoek is naar zichzelf. Hoewel haar vader haar graag in zijn voetsporen ziet treden en wil dat ze in de toekomst het eiland gaat leiden, voelt Vaiana zich verbonden met de zee. Het is verboden voor alle bewoners van haar dorp om voorbij het veilige rif te vissen, maar het lijkt wel alsof de open zee Vaiana wenkt. Wanneer haar eiland wordt bedreigd door een verschrikkelijke duisternis breekt Vaiana de regels en vertrekt ze op een episch avontuur om haar volk te redden en de antwoorden te vinden waar ze al haar hele leven naar op zoek is. In de Vlaamse versie is de hoofdrol van Vaiana weggelegd voor niemand minder dan jong zangtalent Laura Tesoro. Met haar prachtige, unieke stem brengt ze de exotische Vaiana dit najaar in Vlaanderen tot leven.

Sean Dhondt is de stem van Maui in Disney nieuwste animatiefilm Vaiana

Maui is een halfgod : half god, half mens en helemaal awesome. Deze grappige halfgod heeft een magische vishaak waarmee hij van gedaante kan wisselen in een heleboel verschillende dieren en ook eilanden uit de zee kan trekken. Maui was ooit de grootste held in Oceanië; zijn lichaam is bedekt met tatoeages van zijn grote overwinningen, waaronder ook een mini-versie van zichzelf die dienst doet als Maui’s geweten. Hij vergezelt Vaiana op haar belangrijke missie en brengt niet enkel zijn superkrachten mee, maar ook zijn supergrote problemen. Maui krijgt in de Vlaamse versie de stem van multitalent Sean Dhondt. Met zijn veelzijdige stem en zangervaring is hij de perfecte Vlaamse Maui.

Bekijk onderaan de Vlaamse trailer:Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Sean Dhondt & Laura Tesoro zijn de Vlaamse stemmen in Disney’s Vaiana”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter