Dit zijn de Vlaamse stemmen van The Incredibles 2

Dit zijn de Vlaamse stemmen van The Incredibles 2

The Incredibles zijn terug met hun 2de film en dat betekent dat er weer Vlaamse BV’s gezocht moesten worden door Disney. Grootste namen zijn radiopresentatrice Ann Reymen (ex-Radio Donna, MNM), Karel Deruwe (Familie) & zanger Ronny Mosuse die terugkomen samen met de zoon van Stany Crets & Aline Goffin.

Na 14 jaar zijn ze eindelijk terug! En deze keer ook opnieuw in een SUPER Vlaamse versie. De Incredibles hebben in 2004 Metroville kunnen verlossen van Syndrome, maar in dit spannend vervolg is de reputatie van deze SUPER familie er slecht aan toe.

Ann Reymen, Karel Deruwe & Ronny Mosuse zijn de Vlaamse stemmen van Incredibles 2

Deze keer is het Helen (stem van Ann Reymen) die hun eer moet herstellen. Bob (Karel Deruwe) daarentegen moet thuisblijven om de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te gaan en om te zorgen voor zijn kinderen Violet (Aline Goffin), Dash (Jack Crets, zoon van Vlaams acteur Stany Crets) en Jack Jack. De verandering gebeurt niet zonder slag of stoot, want niemand houdt rekening met de opduikende krachten van de kleinste super in het gezin. De dreiging van een nieuwe vijand dwingt de familie Parr om samen te werken met hun vriend Frozone (Ronny Mosuse) om het gevaar te stoppen.

Elastigirl had haar handschoenen aan de kant kunnen leggen toen de populariteit van ‘supers’ op een laag pitje stond maar in INCREDIBLES 2 staat ze centraal in de campagne om haar ‘incredible supers’ terug in de spotlights te zetten. Ze krijgt hierbij de hulp van broer en zus Winston (Gunther Lesage) en Evelyn (Cathy Petit). Ook de ‘wannabe supers’ in dienst van Winston en Evelyn helpen mee. Zo wordt de rol van Brick vertolkt door social media ster Jan van Eldere. Edna Mode (Walter Baele) zorgt nogmaals voor de fashionable touch in deze sequel. De overheidsagent van de National Supers Agency, Rick Dicker (Arnold Willems) is ook weer van de partij en de ‘supers’ hebben deze keer een advocaat, Ambassador, nodig (Lulu Aertgeerts). De Incredibles moeten deze keer de strijd aangaan met nieuwe vijanden zoals The Underminer (Dirk Denoyelle). Een slechterik die tunnels graaft om zo heel Metroville te ondertunnelen en een oorlog te starten.

Zal Mr. Incredible de huishoudtaken aankunnen? Wordt Jack-Jack ook een ‘super’? Zal Elastigirl de reputatie van de ‘supers’ herstellen? Kunnen ze samen de wereld nog eens redden?

Incredibles 2 is vanaf 27 juni 2018 in Belgische bioscopen.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter