Tinne Oltmans is de Vlaamse stem van De Kleine Heks

De Vlaamse stem van Tinne Oltmans brengt De Kleine Heks tot leven samen met Karoline Herfurth

De kleine heks, het populaire jeugdboek door Otfried Preussler, krijgt nieuw leven op het witte doek en niemand minder dan BV’s Tinne Oltmans & Sven De Ridder vervoegen de Vlaamse stemmencast.

Actrice Karoline Herfurth is De Kleine Heks met de Vlaamse stem van Tinne Oltmans

De kleine heks wil dansen met de andere heksen tijdens de Walpurgisnacht, maar ze is slechts 127 jaar oud en dus nog veel te jong. Omdat ze in het geheim naar het feest sluipt en wordt betrapt, krijgt ze als straf alle spreuken van het grote magische boek te leren in slechts één jaar. Zij moet bewijzen dat ze een goede heks is. Maar de boze heks Rumpumpel wil voorkomen dat ze succesvol is en ook de kleine heks zelf is bepaald niet zo ijverig.

De Kleine Heks is een Europese productie door de Zwitserse regisseur Mike Shaerer (Lina, Stationspiraten) met Duitse castleden zoals Karoline Herfurth (Perfume: The Story of a Murderer, The Reader), Suzanne von Borsody (Lola Rennt, Tatort) & zangeres Eveline Hall (Euoporia). De Vlaamse stemmen worden o.m. voorzien door Tinne Oltmans (Ghostrockers, Ferdinand) & Sven De Ridder (Pieter Konijn, K3: Love Cruise).

De Kleine Heks zal in Belgische bioscopen te zien zijn vanaf 25 juli 2018.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter