Bad Moms op iTunes review

Bad Moms posterBad Moms ***

Regie: Jon Lucas & Scott Moore (The Hang-Over, The Change-Up)

Met Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christina Applegate, Jay Hernandez, Jada Pinkett Smith, Wendell Pierce, Annie Mumolo, Wanda Sykes,

Speeltijd: 100′

Ga kijken als je hield van Ab Fab – The Movie.

Het verhaal: 3 overwerkte & ondergewaardeerde moeders komen in op stand tegen de school van hun kinderen voor hun vrijheid & waardigheid als vrouw.

De volledige cast van Bad Moms

Ons verdict: Mila Kunis kan zich wel eens de prinses van de hedendaagse rom-coms noemen na de succesvolle hitserie That ’70s Show en films zoals Ted, Friends with Benefits & Date Night. Het mag dan ook niet verwonderen dat ze inmiddels dezelfde status krijgt als een Jennifer Aniston in het genre en hoofdrollen krijgt in films zoals Bad Moms.

Echter, sinds That ’70s Show speelt Mila Kunis steeds hetzelfde rolletje van de humoristische girl next door en dat is, onlangs het feit dat ze een moeder speelt, niet anders in Bad Moms. De echte comedy factor moeten we echter terugvinden in Kathryn Hahn die in Bad Moms lekker grof uit de hoek komt. Best verrassend als je denkt aan zwaargewichten als Christina ‘Married with Children’ Applegate. De schrijvers hebben dan misschien een nieuwe franchise te pakken (want er komt een spin-off met de titel Bad Dads), toch blijft de prestatie in onze ogen na het succesvolle The Hangover ondermaats. Buiten de scène in het grootwarenhuis blijft het geschaterlach wat uit spijtig genoeg.

Kortom, Bad Moms lost onze verwachtingen niet in. Al een geluk dat je gewacht hebt tot deze te huren op iTunes.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter