Actrice in de Kijker: Mila Kunis

Naam: Milena Markovna Kunis
Geboorteplaats: Chernivtsi, Oekraïne
Geboortedatum: 14 augustus 1983
Lengte: 52kg; Gewicht: 1m63
Sterrenbeeld: Leeuw; Varken (Water)
Burgerlijke status: had een relatie met tienerster Macaulay Culkin tot 2010, in een relatie met acteur Ashton Kutcher sinds 2012.

De schattige Mila Kunis als Actrice in de Kijker op MoviePulp.be

De mooie Mila Kunis krijgt de laatste tijd de ene na de andere blockbuster om in te spelen en haar films doen het goed aan de Box Office (Ted, Black Swan). Alhoewel haar acteerniveau gemiddeld is, weten we bij MoviePulp dat ze nog moet groeien door omarmd te worden door een goede regisseur. We kijken dan ook helemaal uit naar haar bijdrage in Jupiter Ascending van The Wachowski’s. Redenen genoeg om Mila Kunis in de spotlight te zetten bij MoviePulp.be!

Milena Markovna Kunis werd in het voormalige USSR geboren bij een Joodse familie te Chernivtsi (Oekraïne). Haar ouders waren allebei met fysica bezig: moeder is een leerkracht fysica, terwijl haar vader een ingenieur is gespecialiseerd in mechanica. In 1991 hebben haar ouders beslist om te verhuizen naar Los Angeles waar de kleine Mila zich al snel wist op te werken in de show business dankzij haar vader die Mila acteerlessen liet volgen. Haar eerste film was Make a Wish, Molly en ze wist ook een klein rolletje in Baywatch te bemachtigen op jonge leeftijd (bekijk de scène hier). Na een aantal gastenrollen in TV-series zoals Walker, Texas Ranger en Family Guy kreeg ze een volwaardige rol in That ’70s Show als Jackie. Sindsdien is het enkel maar bergopwaarts gegaan en speelde ze mee in blockbusters zoals Max Payne, The Book of Eli, Black Swan (haar beste rol tot op heden), Friends with Benefits, Ted en Oz: The Great and Powerful.

Mila Kunis in Esquire in bikini Mila Kunis in Esquire op bed (zwart wit foto) Mila Kunis in Black Swan wallpaper

Mila Kunis ' mooie gezicht als wallpaper Fotoshoot van Mila Kunis Mila Kunis voor GQ Magazine

Trivia:

  • In 2011 kreeg Justin Timberlake het genoegen om Mila Kunis ‘ borsten vast te nemen om de nominaties voor Beste Man. In een interview met Ellen praten ze openlijk over hun naakte scènes.
  • Ze is een grote fan van game-fan: het MMORPG spel World of Warcraft is haar favoriet. Ze verkiest om thuis te gamen in plaats van het glamoureuze Hollywood-leventje te leiden. Ze heeft weliswaar geen Facebook of Twitter pagina omdat ze graag haar privacy wil bewaren.
  • In de film Black Swan geven Mila Kunis en Natalie Portman elkaar een lekker kus (video kan je hier terugvinden over de romance tussen beiden). Portman vertelt in een interview dat ze de kus oncomfortabel vond, omdat Mila een goede vriendin van haar is. Kunis vond het zelf zo onaangenaam dat ze haar vader verplichtte nooit naar de scène te kijken.
  • James Franco met wie ze speelt in o.m. Oz: The Great and Powerful zijn goed bevriend, alsook Emma Stone en Justin Timberlake.
  • Mila Kunis heeft verschillende kleuren van ogen: één oog dat groen is en een andere die blauw is.
  • Mila Kunis heeft een fobie voor insecten.
  • Mila Kunis houdt van wit.

Eén reactie op “Actrice in de Kijker: Mila Kunis”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter