Franchise: Mila Kunis

Actrice in de Kijker: Mila Kunis

Naam: Milena Markovna Kunis
Geboorteplaats: Chernivtsi, Oekraïne
Geboortedatum: 14 augustus 1983
Lengte: 52kg; Gewicht: 1m63
Sterrenbeeld: Leeuw; Varken (Water)
Burgerlijke status: had een relatie met tienerster Macaulay Culkin tot 2010, in een relatie met acteur Ashton Kutcher sinds 2012.

De schattige Mila Kunis als Actrice in de Kijker op MoviePulp.be

De mooie Mila Kunis krijgt de laatste tijd de ene na de andere blockbuster om in te spelen en haar films doen het goed aan de Box Office (Ted, Black Swan). Alhoewel haar acteerniveau gemiddeld is, weten we bij MoviePulp dat ze nog moet groeien door omarmd te worden door een goede regisseur. We kijken dan ook helemaal uit naar haar bijdrage in Jupiter Ascending van The Wachowski’s. Redenen genoeg om Mila Kunis in de spotlight te zetten bij MoviePulp.be!

Continue reading Actrice in de Kijker: Mila Kunis

Wachowskis strikken Mila Kunis en Channing Tatum voor Jupiter Ascending

Mila Kunis voor Wachowski's Jupiter AscendingAndy en Lana Wachowski hebben hun nieuwste project te pakken: na Cloud Atlas krijgt dit nieuwe science fiction avontuur de naam Jupiter Ascending en niemand minder als de meest sexy vrouw in de wereld, , en dancing god , nemen de hoofdrollen op zich. Jupiter Ascending gaat over een universum waarin de mensen aan de onderkant van de sociale ladder staan. Een jonge menselijke vrouw Jupiter Jones (Mila Kunis) wordt door de Queen of the Universe onterecht vervolgd voor een moord, omdat de koningin vreest dat deze vrouw haar positie wel eens in gevaar kan brengen. Er staat immers in de sterren geschreven dat Jupiter Jones de balans van de cosmos wel eens zou kunnen veranderen. Cast wordt verder aangevuld met en . Release date is gepland voor zomer van 2014.
Continue reading Wachowskis strikken Mila Kunis en Channing Tatum voor Jupiter Ascending