Franchise: Jupiter Ascending

Jupiter Ascending van The Wachowskis met Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean en Eddie Redmayne. Met Jupiter Ascending zijn de Wachowskis terug voor een nieuw scifi avontuur.Jupiter Ascending – trailer 2

Na de eerste karakterposters krijgen we trailer 2 van Jupiter Ascending te zien. Deze nieuwe trailer toont meer van de wereld dat de Wachowski’s voor deze film hebben uitgewerkt en meer screentime voor , , en . Het concept komt aardig in de buurt van de Matrix wereld, maar krijgt een moderne jeugdige twist zoals in The Hunger Games door zijn enscenering. Expand Your Universe!


Channing Tatum en Mila Kunis in Jupiter Ascending teaser trailer

jupiter ascendingAls regisseurs lieten de Washowski’s nog maar weinig noemenswaardig zien sinds het einde van The Matrix trilogie, nu meer dan 10 jaar geleden. Daar komt hopelijk verandering in met deze Jupiter Ascending, een groots opgezette SciFi prent met martial arts / CGI spektakel en een paar filosofische trekjes (mmm klinkt bekend in de oren, red.). Ze casten alvast Channing Tatum, Mila Kunis en Sean Bean. Jupiter Ascending is te zien vanaf 23 juli.

Lees verder Channing Tatum en Mila Kunis in Jupiter Ascending teaser trailerWachowskis strikken Mila Kunis en Channing Tatum voor Jupiter Ascending

Mila Kunis voor Wachowski's Jupiter AscendingAndy en Lana Wachowski hebben hun nieuwste project te pakken: na Cloud Atlas krijgt dit nieuwe science fiction avontuur de naam Jupiter Ascending en niemand minder als de meest sexy vrouw in de wereld, , en dancing god , nemen de hoofdrollen op zich. Jupiter Ascending gaat over een universum waarin de mensen aan de onderkant van de sociale ladder staan. Een jonge menselijke vrouw Jupiter Jones (Mila Kunis) wordt door de Queen of the Universe onterecht vervolgd voor een moord, omdat de koningin vreest dat deze vrouw haar positie wel eens in gevaar kan brengen. Er staat immers in de sterren geschreven dat Jupiter Jones de balans van de cosmos wel eens zou kunnen veranderen. Cast wordt verder aangevuld met en . Release date is gepland voor zomer van 2014.
Lees verder Wachowskis strikken Mila Kunis en Channing Tatum voor Jupiter Ascending