Jupiter Ascending op iTunes review

Jupiter Ascending posterJupiter Ascending *

Regie: The Wachowskis (The Matrix, Cloud Atlas)

Met Channing Tatum, Sean Bean, Mila Kunis, Eddie Redmayne,

Speeltijd: 127′

Ga kijken als je hield van Chappie & John Carter.

Het verhaal: Een jonge vrouw leert haar plaats in het universum tussen dynastieën die planeten bezitten en leven zoals goden.

Channing Tatum & Mila Kunis in Jupiter Ascending

Ons verdict: Mijn hart bloedt… Na de meest legendarische productie ooit te maken is het enkel maar bergaf gegaan met mijn favoriete regisseursduo The Wachowski Brothers. Andy en Lana maakten met Cloud Atlas nog een merkwaardige en ondergewaardeerde film in 2014, maar Jupiter Ascending is een regelrechte flop in alle opzichten. De release werd opvallend last minute verlaat, alsook de box office resultaten waren betreurend voor regisseurs van zulk kaliber. En dat met namen zoals Eddie Redmayne, Channing Tatum en Mila Kunis die getalenteerd zijn en toch wel mooi om naar te kijken zijn, kan je toch niet misgaan? Toch wel. Je kan ze aankleden zoals apen in een pak of vreemde typetjes laten spelen met een spraakgebrek. Sean Bean is de enige die er nog iets vanaf brengt. Sense8 door Netflix brengt voorlopig ook niet veel beters, zo te zien. Betekent dit het einde van hun carrière?

Kortom, als grote Wachowski-fan kan ik enkel maar stellen dat je dit oeuvre van hen best negeert. Bekijk onderaan naar het teleurstellend resultaat in deze Jupiter Ascending clips:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter