Franchise: Hoe Tem je een Draak 3

Box Office België update (2019 week 5)

xxx
Beste filmvrienden, onze excuses voor de late berichtgeving, maar er werd een foutieve box office voor België gestuurd naar ons vanuit comScore, maar nu zijn de correcte cijfers er eindelijk. Zoals we verwachtte, is er een nieuwe winnaar en het hangt er vanaf hoe je het bekijkt. Als je de hele week bekijkt, is Hoe Tem je een Draak 3 de grote overwinnaar met een indrukwekkende 883.587 euro in zijn eerste week, maar het weekend werd overwonnen door het nieuwe Bon Dieu! 2 met een omzet van 738.093 euro in zijn eerste week. Proficiat aan beide films! Green Book veroverde dankzij de geruchten rond een Oscar de plaats 3 met een mooie 317.318 euro in zijn eerste week. Daarna is het een beetje zoals de voorbij week met Creed 2 die zich niet liet kennen door Glass met een 4de plek en een omzet van 1,44 miljoen dollar tot op heden. Glass groeit inmiddels traag tot 731.039 euro, maar valt buiten de top 5 en moet Aquaman voorlaten nog voorlaten die 4,03 miljoen euro ombracht tot op heden. The Mule (301.736 euro), Bohemian Rhapsody (3,89 miljoen euro), Wreck-It Ralph 2 (2,18 miljoen euro) & Mary Poppins Returns (2,26 miljoen euro) volgen strak op om de top 10 af te sluiten. Geen verliezers deze week buiten de nieuwste PAW Patrol Mighty Pups waarvan we geen resultaten hebben.


Hoe Tem je een Draak 3 recensie

Hoe Tem je een Draak 3 recensieHoe Tem je een Draak 3: De Verborgen Wereld ***

Regie: Dean DeBlois (Lilo & Stitch)

Met de Vlaamse stemmen van Timo Descamps, Clara Cleymans, Eline De Munck, Jonas Vermeulen, Kristel Verbeke & Jan van Looveren / met internationale stemmen van Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Kit Harington & Gerard Butler

Speeltijd: 104′

Ga kijken als je hield van de vorige Hoe Tem je een Draak-films & -series op Netflix.

Continue reading Hoe Tem je een Draak 3 recensie

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Hoe Tem je een Draak 3: De Verborgen Wereld

Dit zijn de stemmen van Hoe Tem je een Draak 3: De Verborgen Wereld

DreamWorks Animation komt met de inmiddels 3de Hoe Tem je een Draak-film die voor de gelegenheid de ondertitel De Verborgen Wereld meekrijgt. Heel wat bekende namen poppen weer in de film op zoals Eline De Munck, Kristel Verbeke & Jan van Looveren met Timo Descamps & Clara Cleymans die de hoofdrollen op zich neemt.

Continue reading Dit zijn de Vlaamse stemmen van Hoe Tem je een Draak 3: De Verborgen Wereld