Dit zijn de Vlaamse stemmen van Asterix & het Geheim van de Toverdrank

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Asterix & het Geheim van de Toverdrank

eOne heeft zonet de Vlaamse & Nederlandse stemmen vrijgegeven van Asterix & het Geheim van de Toverdrank! YouTuber Dylan Haegens, Warre Borgmans (De Hel van Tanger, Marina) & Ivan Pecnik (Labyrinthus) zijn de grootste namen van de Vlaamse stemmencast van Asterix & het Geheim van de Toverdrank.

Dylan Haegens vertolkt het personage Teleferix in Asterix & het Geheim van de Toverdrank

Dylan Haegens vertolkt het personage Teleferix, een getalenteerde maar ietwat onnozele jonge Galliër die een grote kans maakt om de opvolger van druïde Panoramix te worden aan wie hij het geheim wel durft toe te vertrouwen. Zijn teamgenoten Marit Brugman & Rick Vermeulen vertolken ook rollen in Asterix & het Geheim van de Toverdrank. Warre Borgmans komt terug als de stem van Asterix, terwijl er voor Ivan Pecnik gekozen werd als de nieuwe stem van Obelix wegens stem die zowel toegankelijk is voor een Vlaams als Nederlands publiek (Sorry, Wim Opbrouck).

Wanneer de druïde Panoramix ten val komt tijdens het plukken van maretakken besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij het Gallische rijk rond, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij “het geheim van de toverdrank” kan toevertrouwen. Panoramix’ rivaal Sulfurix is vastberaden om het geheim te ontrafelen en sluit een pact met de Romeinen.

Asterix & het Geheim van de Toverdrank is vanaf 5 december 2018 in Belgische bioscopen.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter