In productie: De Acht Bergen door Felix van Groeningen & Charlotte Vandermeersch

In productie: De Acht Bergen door Felix van Groeningen & Charlotte Vandermeersch

De opnames van de boekverfilming De Acht Bergen van Paolo Cognetti door Felix van Groeningen & Charlotte Vandermeersch zijn net in Noord-Italië gestart. Voor Felix & Charlotte is dit hun 1ste samenwerking als regisseursduo ondanks het feit dat ze al jaren een koppel zijn. Ze wisten een fantastische Italiaanse cast aan hun zijde te scharen. Luca Marinelli (Old Guard), Alessandro Borghi (Suburra), Filippo Timi (Vincere) & Elena LIetti (Il Miracolo) vertolken de hoofdrollen in dit fantastische verhaal.

“Om dit diepmenselijke, epische verhaal tot leven te brengen, graven we diep en klimmen we hoog, hoger dan we ooit zijn geweest”, zeiden de co-regisseurs. “We zijn dankbaar en verheugd dat de meest briljante acteurs van Italië deze reis met ons maken. Deze film zal bergen verzetten’, aldus Felix en Charlotte.

De Acht Bergen brengt een verhaal over vriendschap tussen vaders en zonen en over de levenskeuzes die we daarbij maken, tegen de achtergrond van enkele monumentale bergen die zowel fysiek als mentaal een inspanning vergen. Het is een universeel verhaal over de meedogenloze zoektocht naar onze eigen identiteit maar ook tegelijkertijd naar eerlijkheid tegenover anderen en ons zelf.

De Achter Bergen is een productie van Italiaans-Belgisch-Franse oigine en zal in België gedistribueerd worden door Kinepolis Film Distribution. Ook internationaal krijgt de film een release in landen zoals Nederland, Frankrijk, Italië & de rest van de wereld.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter