Deze maand op Netflix België (februari 2016)

Netflix schermen overal

Het aanbod van Netflix België is langzaam op gang gekomen in 2016, maar sinds februari heeft het terug een aanbod om trots op te zijn. Hierbij een aantal aanraders en we vergeten hierbij even het vervolg van Crouching Tiger, Hidden Dragon dat eveneens in februari online komt. We raden aan de film The Avengers 2: Age of Ultron, 47 Ronin en series Gotham & How to Get Away with Murder te bekijken op Netflix België.

GOTHAM SEIZOEN 1

Gotham seizoen 1 op Netflix België

Deze Gotham staat al een tijdje op onze lijst, maar door het slechte beleid van de Belgische distributeurs hebben we tot Netflix België moeten wachten om deze serie fatsoenlijk te kunnen volgen. Bedankt, Netflix België! Gotham speelt zich af voor de jaren van Batman en heeft o.m. Ben McKenzie & Jada Pinkett Smith in zijn cast.

THE AVENGERS 2: AGE OF ULTRON

The Avengers: Age of Ultron banner

Af en toe haalt Netflix de grote namen naar boven. Na de Iron Man-films en The Avengers is nu ook The Avengers 2: Age of Ultron op Netflix België te streamen. Op zich wist dit Marvel-verhaal ons weinig te overtuigen, maar om even mee te pikken is het altijd welkom. Al was het maar om The Hulk tegen Iron Man te zien vechten.

47 RONIN

47 Ronin

47 Ronin haalde eveneens onze verwachtingen niet in, maar visueel is deze film zeker de moeite. Lekker streamplezier op Netflix België deze 47 Ronin!

HOW TO GET AWAY WITH MURDER

How to Get Away with Murder

Deze Amerikaanse televisieshow door ABC met Viola Davis in de hoofdrol is in België een eigen leven aan het leiden op sociale media dankzij Netflix België. Het mag ook niet verbazen, want How to Get Away with Murder sleept heel wat Golden Globe nominaties in de wacht de voorbije jaren. Het kreeg van MoviePulp.be alleszins een stempel als aanrader van februari 2016.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter