Franchise: Gotham

Gotham op Netflix België review

Gotham posterGotham ***

Regie: Bruno Heller (Rome, The Mentalist)

Met Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Sean Pertwee, Jada Pinkett Smith, Robin Lord Taylor, Morena Baccarin, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Erin Richards, John Doman, Nicholas D’Agosto, Clare Foley,…

Speeltijd: 22 aflevering van ~45 minuten

Ga kijken als je hield van Arrow & Daredevil.

Lees verder Gotham op Netflix België review


Deze maand op Netflix België (februari 2016)

Netflix schermen overal

Het aanbod van Netflix België is langzaam op gang gekomen in 2016, maar sinds februari heeft het terug een aanbod om trots op te zijn. Hierbij een aantal aanraders en we vergeten hierbij even het vervolg van Crouching Tiger, Hidden Dragon dat eveneens in februari online komt. We raden aan de film The Avengers 2: Age of Ultron, 47 Ronin en series Gotham & How to Get Away with Murder te bekijken op Netflix België.

Lees verder Deze maand op Netflix België (februari 2016)

Binnenkort op TV: Gotham

Karakterposters van tv serie Gotham

Eindelijk is er een reden om hulu in huis te halen: Fox gaat via deze on-demand dienst de DC Comic wereld heruitvinden door een serie uit te brengen die de oorsprong van Batman’s stad Gotham in een nieuw daglicht te brengen. Of zou ik eerder zeggen nachtlicht? De televisieserie Gotham heeft een indrukwekkende cast bij elkaar geraapt: Ben McKenzie als Detective Jim Gordon, Jada Pinkett Smith als Fish Mooney, Donal Logue als Detective Harvey Bullock, Robin Lord Taylor als Oswald Cobblepot (The Penguin), Clare Foley als Ivy Pepper (Poison Ivy), Erin Richards als de muze van Jim Gordon Barbara Kean, Camren Bicondova als Selina Kyle (Catwoman), Cory Michael Smith als Edward Nygma (The Riddler), Sean Pertwee als Alfred en David Mazouz als een jonge Bruce Wayne. We krijgen een jonge Jim Gordon te zien die na zijn legerdienst het onderzoek start naar de moord op de Wayne Family, terwijl de stad Gotham een puinhoop van criminaliteit en corruptie is met grote maffiafamilies zoals Falone & Maroni die de show stelen. Bekijk onderaan maar liefst 4 featurettes van deze televisieserie die vanaf 22 september zal starten in de Verenigde Staten. Hopelijk pikt een Belgische zender vlug deze serie op.
Lees verder Binnenkort op TV: Gotham