Adil El Arbi & Bilall Fallah willen heel graag Rated R-films regisseren binnen de MCU

Adil El Arbi & Bilall Fallah willen heel graag Rated R-films regisseren binnen de Marvel Cinematic Universe

Het is geen publiek geheim dat Belgisch regisseurs Adil El Arbi & Bilall Fallah in gesprek zijn met Marvel Studios & Disney sinds hun kassucces Bad Boys for Life. Ze hebben nu ook een tipje van de sluier verteld over welke films ze graag binnen de Marvel Cinematic Universe willen regisseren: Blade of Deadpool 3.

Tijdens een vlug interview met discussingfilm.net vertelde ze hun voorkeur toen er werd gevraagd welke films binnen de Marvel Cinematic Universe ze graag wilden regisseren:

Adil El Arbi: “Er is zoveel, maar we houden wel van Deadpool.”

Bilall Fallah: “We love Deadpool!”

Arbi El Arbi: “Zeker & vast. Ik bedoel, er is meer opening voor, want als één Marvel-personage in de Bad Boys-wereld past…”

Bilall Fallah: “Dan is het  Deadpool wel.”

Adil El Arbi: “En Blade is ook cool!”

Adil El Arbi legt uit:

“Als we voor zo’n project gaan, is dat een grote verantwoordelijkheid. Als ze zeggen, ja, je mag Deadpool regisseren. Dan is het niet zo dat we gewoon ja zeggen. We zeggen eerder ‘Oh sh*t’, want we houden van deze personages. Maar ik denk dat het een goede match is. Ons werk is  ook meer bedoeld voor KNT-karakters & -personages.”

Bilall Fallah zegt daarop:

“We willen echt wel voor de R Rated stuff gaan en niet alle films binnen de Marvel Cinematic Universe  passen binnen die category (bvb. voor Spider-Man heeft dat geen zin).”

Het hele interview kan je hier in het Engels teruglezen.  Geloof jij dat het duo een film in de Marvel Cinematic Universe gaan regisseren?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.