Despicable Me 2 review

Despicable Me 2 posterDespicable Me 2 **

Regie: & (Despicable Me, The Lorax)

Met de stemmen van , , , , ,…

Speeltijd: 98′

Ga kijken als je hield van Despicable Me & Up!

Het verhaal: De gepensioneerde Gru wordt door de Anti-Villain League gerekruteerd om op zoek te gaan naar een supercrimineel die een geheim laboratorium heeft gestolen van de Noordpool.

Gru en Lucy in Despicable Me 2

Ons verdict: Despicable Me was in 2010 één van de eerste films die de moeite was om te bekijken in 3D. 3 jaar later is de film spijtig genoeg een goedkoop afgekooksel geworden van zijn nevenkarakters, The Minions. Nee, begrijp ons niet verkeerd. Despicable Me 2 is geen slechte film (alhoewel de Vlaamse vertaling zorgwekkend slaapverwekkend is), maar hij stelt wel teleur. Het verhaal entertainde tijdens mijn cinemabezoek zelfs bepaalde kinderen niet, dat moet toch een bewijs zijn van saaiheid? Al een geluk is er de animatie, een aantal lachwekkende dialogen, de leuke Lucy en grappige El Macho die de film nog dragelijk maken. Maar ach, wie ben ik? Meer dan de helft van België neemt liever de tijd om te kijken naar deze film tegenover Man of Steel.

Kortom, Despicable Me 2 mag goed scoren in de bioscoop, maar een hoogvlieger is hij niet. Oordeel zelf door de filmclips te bekijken onderaan:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “Despicable Me 2 review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter