Franchise: Despicable Me 2

Deze maand op Netflix België (juli & augustus 2015)

Neflix new interface

MoviePulpers! De zomer is er, de vakantie is er en er is Netflix! Tijd om met z’n allen te binch-watchen en de Netflix-bibliotheek te verslinden. Gezien de zomerperiode zet MoviePulp jullie extra in de watten om een resem uitgebreide films en series aan te raden. Voor juli en augustus stellen we de volgende series / films voor: Elysium, Despicable Me 2, Nightcrawler, Californication, V for Vendetta, On The Road, The Terminator, 300, Ocean’s Eleven, Californication & Lost.

Lees verder Deze maand op Netflix België (juli & augustus 2015)


Box Office België update (2013 week 26)

Despicable Me 2 banner

Man of Steel heeft het niet lang aan de top gehouden in België. Zack Snyder’s verfilming van Superman moest de weg laten voor Despicable Me 2 die in de voorbije week maar liefst 950.000 dollar in het laadje bracht. Man of Steel kunnen we nog steeds op de 2de plaats vinden en After Earth op plaats nummer 3. The Internship kwam nieuw binnen op een sterke 4de plaats. Dark Skies kwam binnen op een magere 12de plaats met een opbrengst van nog geen 50.000 dollar.


Despicable Me 2 trailers

Despicable Me 2Eén van de films die je moet gezien hebben in 3D is ongetwijfeld Despicable Me. Zijn opvolger met wederom stemmen zoals , , , , ligt onze lat dus hoog qua 3D-verwachtingen, maar ook voor het verhaal oogt Despicable Me 2 de moeite. Neem daar de knotsgekke Minions bij en het plezier voor de hele familie is verzekerd. Bekijk onderaan alle trailers op een rijtje van Despicable Me 2.

Lees verder Despicable Me 2 trailers