Tag Archives: after earth

After Earth review

After Earth posterAfter Earth **

Regie: (The Last Airbender, Sixth Sense, Unbreakable)

Met , , , Zoë Kravitz,…

Speeltijd: 100′

Ga kijken als je hield van Cloverfield, 10.000 BC en John Carter.

Continue reading After Earth review

Box Office België update (2013 week 24)

After Earth banner

De gevestigde waardes in Hollywoord scoren goed dit jaar aan de Belgische bioscoopkassa’s: na de succesvolle Tom Cruise film Oblivion, doet Will Smith het met zijn nieuwste productie After Earth stevig in België. After Earth deed wat Star Trek Into Darkness de voorbije week niet kon, nl. 550.000 dollar binnen halen in België en The Hangover Part III van de troon stoten als populairste cinemafilm van de afgelopen week. Fast & Furious 6 doet het nog steeds goed met een 3de plaats de voorbije week en de animatiefilm Epic neemt de 4de plaats voor zich. Star Trek Into Darkness zakt weg tot een 5de plek, een iets wat ontgoochelende positie na de 2de week. The Bling Ring van Sofia Coppola kwam binnen op een gemiddelde 7de plaats, die het met 80.000 dollar betrekkelijk beter doet dan de Franse film Rendez-vous à Kiruna die nog geen 150 dollar opbracht.


After Earth ‘Beacon’ clip

Bekijk de eerste videoclip vanuit After Earth waarbij Will Smith zijn zoon Jaden Smith vertelt om op zoek te gaan naar de staart van het neergestorte vliegtuig om een signaal terug te vinden:

After Earth TV spots

After Earth wallpaperAlle nieuwe After Earth TV spots met Jaden en Will Smith voor de Amerikaanse televisie op een rijtje: Er zitten een aantal leuke tussen zoals Suit Up en Google Search die het verhaal vorm geven. Zeker bekijken dus!

Continue reading After Earth TV spotsAfter Earth teaser trailer

Is After Earth de film die de carrière van M. Night Shyamlan terug op het juiste pad gaat brengen na bonafide stinkers als The Happening en The Last Airbender? Jazeker, het oogt allemaal bijzonder groots, maar groter is lang niet altijd beter. Het lijkt er meer op dat dit een slinkse manier is van superster Will Smith om na het charmante The Karate Kid, zijn zoon Jaden nog wat meer op het voorplan te brengen. After Earth verschijnt op 26 juni in de bioscoop, tot dan krijgt ie -voorzichtig- het voordeel van de twijfel.

Continue reading After Earth teaser trailer