Franchise: fast & furious 6

Deze maand op Netflix België (juni 2015)

Netflix interface op Windows Tablet

Deze maand wordt een bewogen maand bij Netflix, gezien er heel wat succesvolle series van hen een make-over krijgen: Orange is the New Black, Suits & Sense8 staan bij ons in de schijnwerper. Bovendien raden we je ook aan om Furious 6 te kijken op Netflix. Meer onderaan!

Lees verder Deze maand op Netflix België (juni 2015)


Box Office België (2013 week 21)

Fast & Furious 6 werd in week 21 overspoelt met Belgische bioscoopbezoekers. Hij stootte na 1 week The Great Gatsby van de troon, bovendien gaat de 6de film van de succesvolle autofranchise over het weekrecord van Iron Man 3 heen (Fast & Furious 6 bracht maar liefst 1,5 miljoen dollar op in de Belgische cinemazalen). Only God Forgives komt na The Great Gatsby op nummer 3 binnen en Big Wedding kwam na Iron Man 3 op het nummer 5 binnen. Slechtste nieuwkomer was Call Girl. The Croods is inmiddels aan de leiding gekomen in het jaaroverzicht voor Django Unchained.
Fast and Furious 6 extended trailer

Vin Diesel in Fast & Furious 6Enkele dagen geleden vingen we dankzij de Super Bowl spots we al een eerste glimp op de alweer zesde (!) film in deze franchise die zo bescheiden begon nu meer dan 10 jaar geleden. Wie na het verrassend sterke Fast Five nog steeds niet overtuigd is dat een Fast & Furious film ook genietbaar is voor wie niet zijn weekend vult met tuning-beurzen, krijgt een herkansing met Fast and Furious 6 (of Fast Six zo je wil, red.), opnieuw geregisseerd door Justin Lin. Op Eva Mendes na (die in een cameo te zien was aan het einde van de vorige, red.) is de hele bende terug met op kop Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson en nieuwkomer Gina Carano (check zeker het onderschatte Haywire, red.). Deze keer nemen ze het op tegen een rivaliserende bende onder leiding van Luke Evans, die hulp krijgt van Vin Diesel’s oude liefde in de reeks, Michelle Rodriguez. De actie wordt overigens verplaatst van het zonnige Rio naar London. Fast & Furious 6 verschijnt op 22 mei in de Belgische zalen.

Lees verder Fast and Furious 6 extended trailerSuper Bowl trailers voor Fast & Furious 6, Star Trek: Into Darkness, Iron Man 3 en meer

Vin Diesel in Fast & Furious 6In een steeds verder voortschrijdende gedigitaliseerde wereld is het bijna een anachronisme dat er tijdens de Super Bowl (de jaarlijkse hoogmis van het Amerikaanse football seizoen die vlot 100 miljoen live kijkers lokt, red.) door de grote merken nog steeds miljoenen dollars betaald worden voor een paar tientallen seconden zendtijd. Het voordeel is wel dat we meestal ook nieuwe beelden te zien krijgen uit de grootste zomerblockbusters, en dat is dit jaar niet anders. Geniet van de allereerste teaser trailer voor het alweer geweldig ogende Fast & Furious 6 en exclusieve beelden uit Star Trek: Into Darkness, Iron Man 3, The Lone Ranger en Oz: The Great and Powerful.

Lees verder Super Bowl trailers voor Fast & Furious 6, Star Trek: Into Darkness, Iron Man 3 en meer