Franchise: Sense8

Sense8 seizoensfinale aankondiging op Netflix België

Wat we ook mogen vinden van de kwaliteit op Netflix het voorbije jaar, je moet het hen aangeven dat ze een mooi einde aan hun series breien. De seizoensfinale van Bloodline was voortreffelijk zonder meer! Ook voor Sense8 zijn ze akkoord gegaan om een 2-uur durende finale te maken om deze Netflix Original Serie door de Wachowski’s mooi te beëindigen. Dat is een langspeelfilm, begot! Sterk werk! Spaanse aankondiging van de seizoensfinale van Sense8 kan je bovenaan bekijken.


Het verval van Netflix gaat verder

Het verval van Netflix gaat verder

De erosie van het Netflix-aanbod gaat verder: Na het schitterende Bloodline & Marco Polo is het de beurt aan 2 andere series om geschrapt te worden. The Get Down & Sense8 worden niet meer verder gezet op Netflix België. De Netflix Original Series dat een resultaat waren van Hollywood-zwaargewichten Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge!, Romeo + Juliet) & The Wachowskis (The Matrix Trilogy, V for Vendetta) waren nu niet meteen een goede stap in de richting volgens onze redactie en het mag dan ook niet verbazen dat Netflix stopt met het investeren van een smak geld (+200 miljoen dollar respectievelijk) in deze series. Toch kunnen we bij MoviePulp.be enkel maar zeggen “Spijtig!”, zeker als je denkt aan de verloren kans voor Hollywood-talent om naar het kleine doek te komen. Maar het toont maar eens hoe moeilijk is het om je als topregisseur zoals Martin Scorsese (Vinyl), The Wachowskis (Sense8) & Baz Luhrmann (The Get Down) opnieuw uit te vinden op de beeldbuis. Het is duidelijk met het recente succes van 13 Reasons Why waar Netflix naartoe wil gaan: Meer controversiële & ophefmakende content online gooien! Samen met de deal tussen Disney & Netflix zal je dus in de toekomst een keuze moeten maken tussen mainstream of shocking content. Bye bye, diversiteit!

Sense8 S2 trailer op Netflix België

Vanaf 5 mei 2017 komt het 2de seizoen van Sense8, de Netflix-serie van The Wachowskis online. Na de Kerstmis-editie trekt dit 2de seizoen naar onze Noorderburen met heel wat shots op locatie in Amsterdam met de cast Doona Bae, Brian J. Smith & Naveen Andrews. We zijn benieuwd of deze Netflix-serie eveneens na het 2de seizoen geschrapt wordt zoals o.m. Marco Polo & Bloodline. Geniet alleszins van deze Sense8 S2 trailer op Netflix België.


Deze maand op Netflix België (juni 2015)

Netflix interface op Windows Tablet

Deze maand wordt een bewogen maand bij Netflix, gezien er heel wat succesvolle series van hen een make-over krijgen: Orange is the New Black, Suits & Sense8 staan bij ons in de schijnwerper. Bovendien raden we je ook aan om Furious 6 te kijken op Netflix. Meer onderaan!

Lees verder Deze maand op Netflix België (juni 2015)

Wachowskis Sense8 op Netflix trailer

Daryl Hannah in Sense8 van Wachowski op Netflix

De Wachowski’s hebben het moeilijk na hun 2 box office-mislukkingen Cloud Atlas & Jupiter Ascending. Duidelijk zoekt het grote publiek niet naar de inhoudelijke meerwaarde dat broer en zus Wachowski willen brengen. Daarom hebben ze hun pijlen op televisie gericht en niet zomaar televisie… Nee! De sterregisseurs gingen een samenwerking aan met Netflix om hun verborgen ideeën vanuit de vorige films terug tot leven te brengen in een serie. Sense8 start waar Cloud Atlas en Jupiter Ascending stopten: de onzichtbare manier waarop mensen geconnecteerd zijn. Sense8 verzamelt een cast van bekenden: Naveen Andrews (Lost), Doona Bae (Cloud Atlas), Daryl Hannah (Kill Bill), Tuppence Middleton (Imitation Game), Freema Agyeman (The Carrie Diaries), Jamie Clayton & Max Riemelt. Waar wacht je nog op? Vanaf juni op Netflix, geniet van Wachowski’s Sense8 op Netflix trailer.

Lees verder Wachowskis Sense8 op Netflix trailer