Franchise: Orange is the New Black


Nieuw op Netflix België (juni 2017)

Netflix parasite 1 parasite 2 parasite 3.jpg

Nu de examenperiode is aangekomen, gooit Netflix België een heleboel series online. Go figure! Onze mooie selectie van vorige maand met namen zoals House of Cards & Bloodline wordt nu uitgebreid met de nieuwe seizoenen van Suits, Okja, de originele Robocop-films & het 5de seizoen van Orange is the New Black. Hopelijk kunnen de studenten en leraars onder ons even wachten tot het einde van de maand.

Lees verder Nieuw op Netflix België (juni 2017)


Deze maand op Netflix België (juni 2016)

Deze maand op Netflix België (juni 2016)

De maand juni staat volledig in het teken van de sport in Frankrijk met Roland Garros die tot zijn einde komt en EURO 2016 die op 10 juni van start gaat. Zo te zien zal Netflix België de concurrentie niet aangaan. Alhoewel… Er duiken opvallend veel nieuwe animatiefilms in de bibliotheek (Toeval? Lekker handig de kids met Netflix opzadelen, toch?) en de grote films/blockbusters blijven wat uit. We zullen het moeten doen met het schitterende Bloodline en het 4de seizoen van Orange Is the New Black als recente telgen van de Netflix Original-stal. Wees niet gevreesd, er is genoeg content voor iedereen. Hier zijn onze aanraders voor juni 2016 op Netflix België: Orange is the new Black S4, Dracula Untold, The Hunger Games: Catching Fire & Road House.

Lees verder Deze maand op Netflix België (juni 2016)


Deze maand op Netflix België (juni 2015)

Netflix interface op Windows Tablet

Deze maand wordt een bewogen maand bij Netflix, gezien er heel wat succesvolle series van hen een make-over krijgen: Orange is the New Black, Suits & Sense8 staan bij ons in de schijnwerper. Bovendien raden we je ook aan om Furious 6 te kijken op Netflix. Meer onderaan!

Lees verder Deze maand op Netflix België (juni 2015)Orange is the New Black seizoen 1 en 2 NetFlix België review

orange is the new black netflix belgieOrange is The New Black Seizoen 1 ****1/2 / Seizoen 2 ****

Showrunner: Jenji Kohan (Weeds)

Met: Taylor Shilling, Laura Prepon, Kate Mulgrew, Michael Harney, Jason Biggs, Natasha Lyonne

Speelduur: 2x 13 aflevering van ca. 60′

Stream deze verslavende reeks via Netflix België als je houdt vinnige humor met een zwart randje, en de saffische liefde.

Lees verder Orange is the New Black seizoen 1 en 2 NetFlix België review

Deze maand op Netflix België (oktober 2014)

Wat te zien op Netflix België?

On popular demand gaan we verder met ons maandelijks overzicht op Netflix! Wat staat er deze maand op het menu? Wel, we gaan deze keer niet af op de klassiekers, maar halen een aantal nieuwe series uit de doos: Suits & Orange is the New Black. En als films van de maand verkiezen we de film Taken en Minority Report.

Lees verder Deze maand op Netflix België (oktober 2014)