Nieuw op Netflix België (juni 2017)

Netflix parasite 1 parasite 2 parasite 3.jpg

Nu de examenperiode is aangekomen, gooit Netflix België een heleboel series online. Go figure! Onze mooie selectie van vorige maand met namen zoals House of Cards & Bloodline wordt nu uitgebreid met de nieuwe seizoenen van Suits, Okja, de originele Robocop-films & het 5de seizoen van Orange is the New Black. Hopelijk kunnen de studenten en leraars onder ons even wachten tot het einde van de maand.

SUITS S5

Eindelijk!! We kunnen verder kijken naar Suits vanaf deze maand. Hoewel wij reeds de tijd namen om de serie te bekijken op DVD, is hij toch de moeite waard om te blijven volgen op Netflix België. Voor de fanboys, seizoen 6 met Gabriel Macht, Meghan Markle, Patrick J. Adams & Sarah Rafferty is vanaf eind deze maand te bekijken op DVD & Blu-Ray. Misschien daarom dat hij op Netflix komt te staan?

OKJA

Okja

De grote saboteur op het filmfestival van Cannes was blijkbaar Netflix en het hele gebeuren ging niet van een leien dakje voor de streaming-gigant. Toch gingen er veel positieve signalen uit van recensenten dat de nieuwe film van Snowpiercer-regisseur Bong Joon-ho met Tilda Swinton, Lily Collins & Jake Gyllenhaal wel eens een juweeltje kan zijn. Krijgen we na Beasts of No Nation eindelijk een filmklassieker van Netflix België? Wij zijn benieuwd, vanaf 28 juni 2017 op Netflix België.

ROBOCOP 1, 2 & 3

OMG, de originele Robocop-films van o.m. Paul Verhoeven zijn nu te streamen op Netflix België! Wat? Heb je dit nog niet gezien? Onze redactie is ermee opgegroeid en ze zijn een must. Al enkel om de geweldige shot nostalgie waar zoveel filmfranchises op teren dezer dagen. Streamen die handel!

ORANGE IS THE NEW BLACK

Orange is the new Black logo

Onze interesse hebben ze reeds verloren toen Ruby Rose aan kwam treden, maar Orange is the New Black met o.m. Taylor Schilling & Laura Prepon blijft voor velen een fenomeen. Vanaf 9 juni 2017 op Netflix België! Zet het op de agenda.

Wil jij op de hoogte zijn van wat eraan komt op Netflix België? Een grof overzicht van de belangrijkste releases voor home entertainment (zaken die je thuis op de bank kan bekijken dus), via Netflix of andere kanalen, vind je hier terug.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter