Franchise: Dracula Untold

Deze maand op Netflix België (juni 2016)

Deze maand op Netflix België (juni 2016)

De maand juni staat volledig in het teken van de sport in Frankrijk met Roland Garros die tot zijn einde komt en EURO 2016 die op 10 juni van start gaat. Zo te zien zal Netflix België de concurrentie niet aangaan. Alhoewel… Er duiken opvallend veel nieuwe animatiefilms in de bibliotheek (Toeval? Lekker handig de kids met Netflix opzadelen, toch?) en de grote films/blockbusters blijven wat uit. We zullen het moeten doen met het schitterende Bloodline en het 4de seizoen van Orange Is the New Black als recente telgen van de Netflix Original-stal. Wees niet gevreesd, er is genoeg content voor iedereen. Hier zijn onze aanraders voor juni 2016 op Netflix België: Orange is the new Black S4, Dracula Untold, The Hunger Games: Catching Fire & Road House.

Lees verder Deze maand op Netflix België (juni 2016)


Box Office België update (2014 week 40)

Dracula Untold banner

België blijft in de ban van vampieren! Dat zien we aan de voorbije bioscoopweek, die heel wat nieuwe films uitbracht en van alle films is Dracula Untold de leider aan de box office geworden. Een mooie winst van 285,147 euro. The Equalizer staat nog steeds op een stevige 2de plaats, maar verrassend kwam op 3 de Franse film Tu veux ou tu veux pas met Patrick Bruel & Sophie Marceau. Verliezers van de week zijn er een heleboel: The November Man, Third Person & Locke gingen allemaal de drempel van 50.000 euro niet boven.


Dracula Untold trailers met Luke Evans

Dracula Untold banner

Nog een aantal trailers / featurettes die bij MoviePulp op de planken zijn blijven liggen: Dracula Untold is een prequel op het legendarische vampierenverhaal van Transsylvanië dat al decennia de ronde gaat in volkslegendes. Hollywood kon niet ontbreken en vroeg daarom aan regisseur om de ideale Dracula te vinden en vond dit in (Immortals, Clash of the Titans). Cast wordt verder aangevuld door (Captain America: The First Avenger, The Devil’s Double) en (The Amazing Spider-Man 2). Vanaf 1 oktober te bekijken in alle Belgische bioscopen. Geniet onderaan van alle Dracula Untold trailer!

Lees verder Dracula Untold trailers met Luke Evans