Deze maand op Netflix België (juni 2015)

Netflix interface op Windows Tablet

Deze maand wordt een bewogen maand bij Netflix, gezien er heel wat succesvolle series van hen een make-over krijgen: Orange is the New Black, Suits & Sense8 staan bij ons in de schijnwerper. Bovendien raden we je ook aan om Furious 6 te kijken op Netflix. Meer onderaan!

ORANGE IS THE NEW BLACK S3

Orange is the New Black S3 banner

Ongetwijfeld ben je de verschillende advertenties al tegengekomen op de metro of online: Orange is the New Black is back met zijn 3de seizoen! Piper, Alex, Red, Crazy Eyes en Diaz zijn terug van de partij, maar gezien de ontwikkelingen in seizoen 2 zal Jason ‘American Pie’ Biggs niet terugkomen. In de plaats krijgen we de Australische actrice Ruby Rose als nieuwe love interest van Piper & Alex. Seizoen 4 wordt reeds voorbereid, dus dit betekent nog zeker niet het einde van Taylor Schilling en de hoop. Vanaf 15 juni te streamen op Netflix België!

SENSE8 Netflix Sense8 banner

En wie zijn er nog terug? Yes, the Wachowskis met hun allereerste serie: Sense8. Het concept achter deze Netflix-productie boort voort op Cloud Atlas & Jupiter Ascending, nl. dat verschillende personen ongenaakbaar met elkaar geconnecteerd zijn. Bekende namen zijn o.m. Naveen Andrews (Lost), Doona Bae (Cloud Atlas) & Daryl Hannah (Kill Bill). Vanaf 5 juni te streamen op Netflix!

SUITS S3

Suits seizoen 3

Dit is ook één waar we een tijd op aan het wachten waren: het 3de seizoen van Suits is geland op Netflix België. Harvey & Mike hebben het zwaar om elkaar terug te vinden, maar Rachel brengt dan weer het nodige genoegen in Mike’s wereld. Nu reeds te streamen op Netflix België, dus ga dat zien!

FURIOUS 6

fast and furious 6Na Fast Five was het moeilijk om het niveau van de franchise te overstijgen, maar de makers gingen toch verder met deze Fast & Furious 6 die het aardig deed aan de box office. Dit 2de deel met Dwayne Johnson is een mooie voorbereiding op het huidige 7de deel dat de pannen van het dak speelde dit jaar. Zeker dit 6de deel dus nog eens even meepikken op Netflix België tot je binnenkort Furious 7 op Blu-Ray kan binnenhalen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter