Deze maand op Netflix België (oktober 2014)

Wat te zien op Netflix België?

On popular demand gaan we verder met ons maandelijks overzicht op Netflix! Wat staat er deze maand op het menu? Wel, we gaan deze keer niet af op de klassiekers, maar halen een aantal nieuwe series uit de doos: Suits & Orange is the New Black. En als films van de maand verkiezen we de film Taken en Minority Report.

SUITS

Suits wallpaper

De juridische serie Suits met een opvallende , & , voormalige castleden van Alias & en de mooie laat een stevige indruk na de eerste 2 pilootafleveringen. De flow en wijze van verfilming laat wat denken aan CSI, maar het verhaal alsook de dialogen zijn opmerkelijk verschillend. Vooral de dynamiek tussen Macht en Adams zit goed! Dit is zeker één van de nieuwere Netflix series die je moet volgen.

ORANGE IS THE NEW BLACK

Orange is the new Black wallpaper

(The Lucky Ones) speelt Piper Chapman, een vrouw die voor 15 maanden in een vrouwengevangenis vliegt, omdat ze met haar ex-vriendin geld & drugs smokkelde over de grens. Bijrollen worden o.m. voorzien door (American Pie) & (That ’70s Show). Gebaseerd op een waargebeurd verhaal bevat deze serie een hoop lesbische scènes, gevoeligde thema’s rond abortus, sexisme, racisme en vooral zwarte humor! Geheel anders dan alle andere series op Netflix en dus een absolute aanrader.

TAKEN

Liam Neeson in Taken

De film met een rol die Liam Neeson op het lijf is geschreven: Taken. In 2008 was hij al reeds een aanrader van formaat en gezien het 3de deel in januari 2015 zal verschijnen, raden we je aan deze opnieuw te bekijken. Naar een verhaal van Lucy‘s Luc Besson met Oliver Megatron in de regiestoel. Deze moet je gezien hebben op Netflix.

MINORITY REPORT

Tom Cruise in Minority Report

Minority Report is wederom een klassieker van formaat: de science fiction film van naar een kortverhaal van wist de Europese Unie te inspireren om futuristische scenario’s te bedenken over hoe de wereld er ging uit zien. Digital billboards, zelfrijdende wagen, etc. Bovendien zie je aan het werk op zijn best.

Tot volgende maand voor een nieuwe Netflix update!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter