Franchise: Marco Polo

Barst de Netflix Originals-bubbel?

Netflix Original Series

Content is King! Kwalitatieve inhoud is de sleutel tot succes volgens vele media- & technologieconglomeraten in de hedendaagse wereld. Maar is dit wel zo? Netflix, één van de grootste investeerders in nieuwe content op video-on-demand, heeft met het stopzetten van geweldige series zoals Marco Polo & Bloodline ons bij MoviePulp.be laten twijfelen aan deze uitspraken. Want dames & heren, het gaat niet meer om kwaliteit, maar kijkers en die liggen een stuk lager als traditionele series op de beeldbuis. Ook FX heeft recent aan de makers van Tyrant moeten vertellen dat het 3de seizoen het laatste wordt en Martin Scorsese’s Vinyl krijgt er ook geen serie meer bij. Krijgen we na de gouden jaren van video-on-demand series de eerste tekens van verval te zien? Worden we zoals grootmeester Martin Scorsese zegt overgesatureerd met beelden waar we niet meer van kunnen genieten, omdat de volgende serie al klaar staat? Eén ding is zeker: aan de huidige tarieven van VOD-spelers zoals HBO, Netflix & Amazon is het belangrijk om zoals Westworld heel veel buzz mee te krijgen en zoveel mogelijk kijkers te overtuigen om een serie te volgen. En hopen dat het blijft hangen voor het volgende seizoen. Anders is het afgelopen, want Netflix is eerder bereid om geld te pompen in heel veel nieuwe series dan zijn oude te onderhouden. Wij vinden het alleszins spijtig dat er een einde komt aan zowel Tyrant, Bloodline als Marco Polo.


Marco Polo S2 op Netflix België review

Marco Polo S2 posterMarco Polo S2 **** 1/2

Creator: John Fusco

Met Benedict Wong, Lorenzo Richelmy, Rick Yune, Michelle Yeoh, Joan Cheng, Remy Hii, Zhu Zhu, Tom Wu, Olivia Cheng,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny & Marco Polo S1. Lees verder Marco Polo S2 op Netflix België review


Deze maand op Netflix België (zomer 2016)

Deze maand op Netflix België (zomer 2016)

Euro 2016 komt tot zijn einde, geen examens meer… Ongeacht of je nu geslaagd bent of niet, het is dus feest deze zomer! Lekker genieten van je vrije tijd. Ondanks een zomer vol sport met de Tour de France & Rio 2016 wordt het aanbod van Netflix België gevoelig verbeterd in deze komende zomermaanden met als koploper Marco Polo. Marco Polo’s 2de seizoen die deze week online is gekomen wordt dus een verademing voor de zomer, maar ook heel wat nieuwe films doen de revue. Hierbij een uitgebreide lijst van film-aanraders door MoviePulp.be op Netflix België voor de zomer van 2016: Nymphomaniac (vol. 1 & 2), Layer Cake, Now You See Me, The Equalizer, Mud, Red (1 & 2), The Raid 2 & Taxi Driver.

Lees verder Deze maand op Netflix België (zomer 2016)


Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Netflix op PS4

Het aanbod van Netflix in België komt in 2016 maar traag op gang. We weten dat er een heleboel hitseries van hen opnieuw gelanceerd worden (recentelijk nog DareDevil, maar ook House of Cards, Fuller House, Bloodline, Marco Polo & Narcos komen in 2016), maar dit heeft zich nog niet vertaald in het aanbod van januari. We roeien met de riemen die er zijn en geven jullie hierbij onze Netflix-aanraders op het aanbod van België: Marco Polo: One Hundred Eyes, Inception, Hollow Man & The X-Files: I Want To Believe.

Lees verder Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Marco Polo Netflix recensie

marco polo posterMarco Polo seizoen 1 ****1/2

Showrunner: John Fusco (Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend)

Met: Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Joan Cheng, Remy Hii, Zhu Zhu, Tom Wu, Olivia Cheng, Chin Han, Rick Yune

Speelduur: 10 afleveringen van om en bij de 60′

Stream de nieuwste Netflix original als je houdt van Rome, Game of Thrones en Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Lees verder Marco Polo Netflix recensieDeze maand op Netflix België (december 2014)

Geniet van Netflix met de familie tijdens de eindejaarsfeesten

Wat gaat de tijd toch snel. We zijn reeds december en Netflix heeft weer heel wat nieuws voor jullie in petto voor het einde van 2014. Benieuwd wat te kijken tijdens de examens of de eindejaarsfeesten? Zie hier onze selectie van de maand: Marco Polo, The Matrix Trilogy, Zero Dark Thirty & Django Unchained.
Lees verder Deze maand op Netflix België (december 2014)

Nieuw op Netflix België vanaf december: het epische Marco Polo

marco polo netflix belgië

Dat Netflix het meer dan meent met zijn eigen producties wisten we al sinds House of Cards en Orange Is The New Black. Met Marco Polo gaat de streaming-gigant de epische tour op met een historische reeks die de vrije loop neemt met de avonturen van de legendarische ontdekkingsreiziger, maar die toch vooral oogt als een mix van Game of Thrones en Crouching Tiger Hidden Dragon. Op de affiche staan voorlopig weinig bekende namen, op Rick Yune na, die je misschien kent van The Fast and The Furious of Olympus Has Fallen. Maar dat maakt de teaser trailer er niet minder indrukwekkend op. Het volledige eerste seizoen van Marco Polo is te streamen op Netflix België vanaf 12 december. Wij weten alvast wat te bekijken tijdens de kerstvakantie!

Lees verder Nieuw op Netflix België vanaf december: het epische Marco Polo