Tag Archives: MatrixKeanu Reeves is terug als Neo in The Matrix Resurrections trailer

Vanaf 15 december 2021 in Belgische bioscopen, door Lana Wachowski (The Matrix, V for Vendetta, Jupiter Ascending, Sense8, Cloud Atlas) met de hulp van David Leitch & Chad Stahelski, geniet van de officiële Matrix Resurrections trailer met Keanu Reeves (John Wick, Replicas, Knock Knock) die terugkomt als Neo samen met Carrie-Anne Moss (Jessica Jones, Memento) als Trinity, Jada Pinkett Smith (Gotham, Angel Has Fallen, Bad Moms) als Niobe, Daniel Bernhardt (Atomic Blonde, Altered Carbon S1, Birds of Prey) als Agent Johnson & Lambert Wilson (Bendetta, Suite Française) als The Merovingian. Nieuwe namen in de franchise zijn Yahya Abdul-Mateen II (Candyman, HBO’s Watchmen, Aquaman), Jonathan Groff (Mindhunter, Frozen, Hamilton), Neil Patrick Harris (Gone Girl, How I Met Your Mother), Jessica Henwick (Iron Fist, Love and Monsters), Priyanka Chopra Jonas (Baywatch), Brian J. Smith (Treadstone), Max Riemelt (Die Welle) & Christina Ricci (Pan Am, Black Snake Moan, Speed Racer, Casper). Exciting!

Continue reading Keanu Reeves is terug als Neo in The Matrix Resurrections trailer


Matrix Resurrections is de titel van de 4de Matrix-film

Matrix Resurrections is de titel van de 4de Matrix-film

Het universum van The Matrix gaat verder met een 4de film zoals jullie reeds een tijdje terug lazen op onze filmblog en veruit daarbuiten. Momenteel is CinemaCon 2021 van start gegaan en deze heeft al een wat nieuws gebracht. Eén van de opvallende onthullingen van afgelopen nacht is dat er een titel bekend is voor de 4de Matrix-film: Matrix Resurrections.

Continue reading Matrix Resurrections is de titel van de 4de Matrix-film


Ook stuntmannen Chad Stahelski & David Leitch komen terug voor Matrix 4

Ook stuntmannen Chad Stahelski & David Leitch komen terug voor Matrix 4

Het lijkt er op dat gewezen stuntcoördinatoren Chad Stahelski & David Leitch, het regisseursduo achter de eerste John Wick, maar ook films zoals John Wick 3, Deadpool 2, Hobbs & Shaw & Atomic Blonde opnieuw teruggaan naar hun roots door mee te werken aan de 4de Matrix-film. Het duo was actief in zowat alle vorige Matrix-film en er wordt verwacht dat ze vooral creatief meedenken aan het stuntwerk in de nieuwste film. Het is wel de planning dat Lana Wachowski zoveel mogelijk het stuntwerk zelf zal schieten.

Continue reading Ook stuntmannen Chad Stahelski & David Leitch komen terug voor Matrix 4

Werd een jonge Morpheus gevonden in Yahya Abdul-Mateen II?

Werd een jonge Morpheus gevonden in Yahya Abdul-Mateen II?

Acteur Yahya Abdul-Mateen II, gekend van Aquaman als Black Manta & binnenkort Cal Abar in de HBO-serie Watchmen maar ook Us & The Get Down op Netflix België is naast Keanu Reeves & Carrie-Anne Moss gecast voor een geheime rol in de nieuwe Matrix-film. In het verleden werd er gesproken over een prequel rond Morpheus, dus schatten we dat Yahya Abdul-Mateen II in plaats van Michael B. Jordan gecast is als de jonge Morpheus. Variety die het nieuws mocht verspreiden, kan weliswaar niet bevestigen welke rol hij zal vervullen die niet verteld of de film een prequel of sequel is. Verder zijn ook Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother, Gone Girl) & Jessica Henswick (Iron Fist, Game of Thrones S4) toegevoegd als nieuwe namen bij de originele cast. De productie van Matrix 4 wordt verwacht van start te gaan in 2020.

Continue reading Werd een jonge Morpheus gevonden in Yahya Abdul-Mateen II?


Keanu Reeves & Carrie-Anne Moss aan boord voor Matrix 4

xxKeanu Reeves & Carrie-Anne Moss aan boord voor Matrix-prequelx

Goed nieuws voor de vele fans van The Matrix, want na de re-release van de originele Matrix-film in 4DX is ook aangekondigd door Warner Bros. dat de originele cast & regisseur terugkomen voor een 4de Matrix-film. Of dit in de vorm van een prequel of vervolg is, is nog niet duidelijk, maar Keanu Reeves (John Wick) is terug als Neo alsook Carrie-Anne Moss (Jessica Jones) als Trinity & als Jada Pinkett-Smith (Angel Has Fallen) als Niobe. In de regiestoel zal Lana Wachowski het creatieve gedeelte op zich nemen ondersteund door Lilly Wachowski.

Continue reading Keanu Reeves & Carrie-Anne Moss aan boord voor Matrix 4