Love and Monsters recensie op Netflix België

Love and Monsters recensie op Netflix BelgiëLove and Monsters ****

Regie: Michael Matthews (Five Fingers for Marseilles)

Met Dylan O’Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker, Ariana Greenblatt, Dan Ewing,…

Speeltijd: 109′

Ga kijken als je hield van Daybreak, A Quiet Place,10 Cloverfield Lane & Warm Bodies.

Het verhaal: 7 jaar na de Monsterapocalyps leeft Joel Dawson (samen met de rest van de mensheid) ondergronds gezien gigantische monsters de controle over het land hebben genomen. Nadat hij via de radio opnieuw in contact komt met zijn middelbare schoolvriendin Aimee, beslist hij halsoverkop om haar op te zoeken hoewel haar kustkolonie 130 kilometer verderop is en hij onderweg gevaarlijke monsters zal moeten trotseren.

Michael Rooker Adventure GIF by Paramount Movies - Find & Share on GIPHY

Ons verdict: Jaja, MoviePulpers, er zijn ook films op streamingdiensten die ons scherp oog ontsnapt, want Love and Monsters van Paramount met Dylan O’Brien & Jessica Henwick in de hoofdrol lanceerde het afgelopen weekend in België op Netflix en kwam meteen op de 1ste plaats terecht van de top 10-lijsten en we kunnen dit alleen maar bekrachtigen.

Dylan O'Brien in Love and Monsters recensie op Netflix België

Met een geslaagde CGI gaat Love and Monsters van start en wist ons hart al meteen te veroveren dankzij zijn licht satirische ondertoon. In combinatie met Dylan O’Brien als hoofdfiguur liet deze tienerfilm ons terugdenken aan het geslaagde Maze Runner waarmee de Amerikaanse acteur groot werd en hem tegen over Jessica Henwick plaatsen, was een geslaagde operatie. De makers, waaronder Stranger Things-producent Shawn Levy, brengen op dat vlak alles goed samen in een moedig scenario om zo wel één van de meest geslaagde krab-scène sinds Mysterious Island uit 1961 op het digitale doek te toveren. Verrassend. Het hoopvol einde raakte tot slot een gevoelige snaar bij ons en met zijn vlotte speelduur van net onder de 2 uur keken we deze blockbuster vlot uit. Meer van dit, Netflix!

Kortom, Love and Monsters is nog eens een leuke verrassing op Netflix vol fun & avontuur en toont opnieuw dat de populairste streamingdienst van de wereld toch wel leuke content in zijn bibliotheek heeft. Streamen die handel!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter