Bloodline op Netflix België review

Bloodline posterBloodine ****

Regie: Glenn Kessler, Todd A. Kessler & Daniel Zelman

Met Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Sam Shepard, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jacinda Barrett, Jamie McShane, Chloë Sevigny, Eliezer Castro,…

Speeltijd: 13 afleveringen van ongeveer 50min.

Ga kijken als je hield van True Detective.

Het verhaal: De familie Rayburn is een gekende & erkende familie uit de staat Florida met elks hun leventje (agent, hoteleigenaar, advocaat,…). Op een dag komt de verloren zoon uit de familie Danny naar één van de familiefeesten en oude wonden lijken weer open te gaan tussen John, Meg, Kevin, moeder Sally en vader Robert.

Ben Mendelsohn & Kyle Chandler in Bloodline

Ons verdict: Netflix moet het van zijn originele content hebben: spraakmakende series zoals House of Cards, Orange is the New Black, Daredevil,… die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn en verbazen. In de hele marketingmodel van Daredevil werd vergeten dat deze Bloodline stilletjes zijn intrede deed in de bibliotheek van Netflix. Reden te meer voor MoviePulp om deze Netflix Original serie een kans te geven.

En we waren niet teleurgesteld. Bloodline houdt de mysterie van een geheimzinnige familie die het niet meer met elkaar kan vinden (of laat ons eerder zeggen niet meer met 1 persoon van de familie kan vinden) er tot de voorlaatste aflevering in. Toegegeven, 1 of 2 afleveringen waren er misschien wel teveel aan, maar de serie houdt de spanning erin en werkt ze ook mooi af. Niet iets waar je de laatste tijd veel van terug ziet in een televisielandschap vol series waar je sowieso naar het 2de seizoen hunkert voor deze nog maar gemaakt wordt. Maar het verhaal en de spanning is niet alles: met opmerkelijke prestaties van Kyle Chandler, Sam Shepard & Ben Mendelsohn krijgen we weer ijzersterk acteerwerk te zien in deze Netflix Original serie. Goede keuze van regisseurs Glenn Kessler, Todd A. Kessler & Daniel Zelman om in een sterke nevenpersonages cast te investeren.

Kortom, Bloodline is misschien niet zo sterk als House of Cards, maar nog steeds een aanrader. Maak onderaan kennis met The Rayburns uit Bloodline in een featurette door Netflix:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

3 gedachten op “Bloodline op Netflix België review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter