Franchise: The Equalizer

Deze maand op Netflix België (zomer 2016)

Deze maand op Netflix België (zomer 2016)

Euro 2016 komt tot zijn einde, geen examens meer… Ongeacht of je nu geslaagd bent of niet, het is dus feest deze zomer! Lekker genieten van je vrije tijd. Ondanks een zomer vol sport met de Tour de France & Rio 2016 wordt het aanbod van Netflix België gevoelig verbeterd in deze komende zomermaanden met als koploper Marco Polo. Marco Polo’s 2de seizoen die deze week online is gekomen wordt dus een verademing voor de zomer, maar ook heel wat nieuwe films doen de revue. Hierbij een uitgebreide lijst van film-aanraders door MoviePulp.be op Netflix België voor de zomer van 2016: Nymphomaniac (vol. 1 & 2), Layer Cake, Now You See Me, The Equalizer, Mud, Red (1 & 2), The Raid 2 & Taxi Driver.

Lees verder Deze maand op Netflix België (zomer 2016)


Box Office België update (2014 week 39)

The Equalizer banner

We hebben een nieuwe winnaar aan de bioscoopzalen: Denzel Washington doet het weer door met zijn film The Equalizer vele Belgen naar de cinema te lokken. De Belgische omzet was 261.165 euro voor The Equalizer. Ons Belgisch kindje van de week The Drop maakte eveneens een sterke indruk door binnen te komen op plaats nummer 3 met zo’n 145,967 euro omzet. Dat is meer dan Blood Ties, de vorige Amerikaanse film van Matthias Schoenaerts die net geen 100.000 euro scoorde in België. De films van de voorbije week doen het nog steeds goed: If I Stay (2), Lucy (4) & Guardians of the Galaxy (5). Flop van de voorbije weken is ongetwijfeld Sin City: A Dame to Kill For: in zijn openingsweek komt het binnen op een magere 7de plaats en genereerde over 2 weekends nog geen 100.000 euro winst.Badass Denzel Washington in trailer van The Equalizer

Denzel Washington The Equalizer

Ondertussen 13 (!) jaar geleden mat regisseur Antoine Fuqua superster Denzel Washington een nieuw badass imago aan in Training Day. Het leverde een dijk van een politiethriller op, een borderline A-list status voor Fuqua (King Arthur, Shooter, Olympus Has Fallen) én een Oscar voor Washington. Het voorbije decennium zagen we Denzèl dan ook meer dan eens als antiheld in ondermeer Man on Fire, American Gangster, Safe House en 2 Guns. Voor The Equalizer werken Fuqua en Washington opnieuw samen. En afgaande op de trailer wordt het een guilyy pleasure van formaat. The Equalizer verschijnt bij ons wellicht ook eind september in de zalen. Al weet je met Sony maar nooit, zie ook de Robocop remake verlate release en de stevige oorlogsfilm Lone Survivor met Mark Wahlberg die zelfs geen kans kreeg in de Belgische bioscopen. Fingers crossed!

Lees verder Badass Denzel Washington in trailer van The Equalizer