MoviePulp

Alle posts over de film Red op MoviePulp and other fiction • Deze maand op Netflix België (zomer 2016)

  Deze maand op Netflix België (zomer 2016)

  Euro 2016 komt tot zijn einde, geen examens meer… Ongeacht of je nu geslaagd bent of niet, het is dus feest deze zomer! Lekker genieten van je vrije tijd. Ondanks een zomer vol sport met de Tour de France & Rio 2016 wordt het aanbod van Netflix België gevoelig verbeterd in deze komende zomermaanden met als koploper Marco Polo. Marco Polo’s 2de seizoen die deze week online is gekomen wordt dus een verademing voor de zomer, maar ook heel wat nieuwe films doen de revue. Hierbij een uitgebreide lijst van film-aanraders door MoviePulp.be op Netflix België voor de zomer van 2016: Nymphomaniac (vol. 1 & 2), Layer Cake, Now You See Me, The Equalizer, Mud, Red (1 & 2), The Raid 2 & Taxi Driver.

  Lees verder… • Red Blu-ray review

  Red***1/2

  Regie: Robert Schwentke

  Met: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, Karl Urban, Helen Mirren, John Malkovich

  Speelduur: 111’

  Bruce Willis, bijgestaan door een heerlijke supporting cast, is geweldig op dreef in deze geslaagde mix van actie, sensatie en humor. Nu op DVD en Blu-ray!

  Lees verder…


  Meer over
 • Eerste clip uit Red

  De eerste clip van Red heeft zijn weg op het net gevonden. In ‘Restless’ bespreken Frank (Bruce Willis) en Victoria (Helen Mirren) het thema op pensioen gaan als CIA-agent(e). Enjoy! Lees verder…


  Meer over


 • Nieuwe trailer voor Red

  Red, de uitzinnige actiekomedie, met Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren en nog een vrachtlading bekende koppen, ziet er steeds beter uit. Red komt wellicht in oktober in onze zalen.

  Lees verder…


  Meer over


 • Red teaser trailer

  Wij hadden -eerlijk gezegd- nog nooit gehoord van Red, een nieuwe actievolle comic verfilming over een stel gepensioneerde huurmoordenaars, van Flightplan-regisseur, Robert Schwentke. Maar afgaande op onderstaande trailer, en bovenal de GEWELDIGE cast (Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Karl Urban, Richard Dreyfuss, Brian Cox en zelfs Ernest Borgnine (waar komt die ineens vandaan?) wordt dit meer dan de moeite. Red verschijnt in het najaar in de zalen. Een Belgische releasedatum ligt nog niet vast.

  Lees verder…


  Meer over