Franchise: Sin City A Dame to Kill for

Sin City A Dame to Kill for van regisseurs Frank Miller & Robert Rodriguez met Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Jessica Alba, Rosario Dawson en Josh Brolin.

Sin City 2: A Dame to Kill For Steelbook Blu-Ray review

Sin City 2: A Dame to Kill for posterSin City 2: A Dame to Kill For ****

Regie: &

Met , , , , , , , , , , ,…

Speeltijd: 102′

Ga kijken als je hield van de vorige Sin City-film.
Continue reading Sin City 2: A Dame to Kill For Steelbook Blu-Ray review

Sin City 2: A Dame To Kill For WEDSTRIJD!

sin city a dame to kill for posterDe eerste Sin City werd in 2005 een absolute knaller zowel bij publiek, als de critici. Het was dan ook met ongeduld uitkijken naar de aangekondigde sequel. Maar liefst negen jaar later is het vervolg Sin City: A Dame To Kill For een feit en vanaf 15 januari is deze verkrijgbaar op DVD, Blu-ray & Limited Edition DVD en Blu-ray Steelbook. Wij hebben zowel van de DVD, als de Blu-ray een exemplaar te geef. Wil je weten hoe kans te maken op één van deze fantastische uitgaven? Lees dan snel verder!

Continue reading Sin City 2: A Dame To Kill For WEDSTRIJD!


Een kijkje op de set van Sin City A Dame To Kill For

Eva Green in Sin City: a Dame to Kill for

De langverwachte sequel mag dan redelijk hard geflopt zijn aan de Amerikaanse box office afgelopen weekend. Wij blijven uitkijken naar Sin City A Dame To Kill For. Al was het maar voor Eva Green op haar puurst. Bekijk nu unieke (en gezien de green screen soms hilarische) beelden vanop de set van Sin City A Dame To Kill For.

Continue reading Een kijkje op de set van Sin City A Dame To Kill For