Sin City 2: A Dame To Kill For WEDSTRIJD!

sin city a dame to kill for posterDe eerste Sin City werd in 2005 een absolute knaller zowel bij publiek, als de critici. Het was dan ook met ongeduld uitkijken naar de aangekondigde sequel. Maar liefst negen jaar later is het vervolg Sin City: A Dame To Kill For een feit en vanaf 15 januari is deze verkrijgbaar op DVD, Blu-ray & Limited Edition DVD en Blu-ray Steelbook. Wij hebben zowel van de DVD, als de Blu-ray een exemplaar te geef. Wil je weten hoe kans te maken op één van deze fantastische uitgaven? Lees dan snel verder!

Bij het langverwachte vervolg op Robert Rodriguez’ veelgeprezen Sin City uit 2005 slaan regisseur Rodriguez en stripauteur Frank Miller wederom de handen ineen. Sin City: A Dame To Kill For is de verfilming van het tweede deel van de graphic novel. In Sin City: A Dame To Kill For keren we terug naar de straten van deze duistere stad waar de paden van bekende en koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv kruizen met de meest beruchte bewoners van de stad. De film heeft een ijzersterke cast met Joseph Gordon Levitt (Inception, 50/50), Eva Green (Casino Royale, Penny Dreadful), Josh Brolin (Gangster Squad, True Grit), Ray Liotta (Goodfellas, Hannibal), Mickey Rourke (The Wrestler, Iron Man 2), Rosario Dawson (Seven Pounds, Death Proof), Jessica Alba (Machete, Fantastic Four) en Bruce Willis (The Expendables, RED). De DVD en Blu-ray van Sin City: A Dame To Kill For zijn verkrijgbaar vanaf 15 januari. Daarnaast worden de DVD en Blu-ray ook uitgebracht in een speciale limited edition steelbook.

sin-city-2-banner

Verhaal: In Sin City: A Dame to Kill For speelt de arrogante pokeraar Johnny (Joseph Gordon-Levitt) een levensgevaarlijk spel en wordt op brute wijze mishandeld, wanneer hij zich keert tegen de gevaarlijkste man van de stad, senator Roark (Powers Boothe). Ook nachtclubdanseres Nancy Callahan (Jessica Alba) maakt jacht op Roark, want zij wil de moord wreken van John Hartigan (Bruce Willis) – de man die zijn leven gaf voor haar. En terwijl de gespierde Marv (Mickey Rourke) ergens buiten de stad wakker wordt zonder enige notie van waar hij zich bevindt, komt Dwight McCarthy (Josh Brolin) opnieuw in aanraking met zijn voormalige geliefde Ava Lord (Eva Green). Ze wil zijn hulp te ontsnappen aan haar gewelddadige echtgenoot, maar blijkt een smerig spelletje met Dwight te spelen.

Sin City: A Dame To Kill For - karakter poster Joseph Gordon-Levitt als Johnny

Hoe kans maken op een DVD of een Blu-ray van Sin City 2: A Dame To Kill For? Gewoon de juiste antwoorden vinden op de volgende vraagjes:

1) Sinds de eersteling zijn er helaas ook enkele belangrijke karakteracteurs overleden uit de “Sin City”-cast. Over welke vertolkers hebben we het hier?

2) Eén van de belangrijkste rollen wordt in de sequel vertolkt door Joseph Gordon-Levitt. Met welke televisieserie – die later ook de basis vormde voor een speelfilm van Tim Burton, zette deze veelzijdige acteur zijn eerste stapjes?

3) Hoeveel juist ingevulde inzendingen zullen we tegen het einde van deze wedstrijd binnenkrijgen op onze redactie?

Red Sin City 2: A Dame To Kill For banner

Stuur uw juiste antwoorden op de bovenstaande vragen, vergezeld van adresgegevens, naar: steve_de_roover@hotmail.com.

Veel succes!

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 1 februari 2015.

Met veel dank aan Triple P Entertainment.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “Sin City 2: A Dame To Kill For WEDSTRIJD!”


  1. Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

    Deze wedstrijd is gesloten! De winnaars zijn op de hoogte gebracht. Bedankt aan de massale deelnemers.

    Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.