Deze maand op Netflix België (december 2014)

Geniet van Netflix met de familie tijdens de eindejaarsfeesten

Wat gaat de tijd toch snel. We zijn reeds december en Netflix heeft weer heel wat nieuws voor jullie in petto voor het einde van 2014. Benieuwd wat te kijken tijdens de examens of de eindejaarsfeesten? Zie hier onze selectie van de maand: Marco Polo, The Matrix Trilogy, Zero Dark Thirty & Django Unchained.

MARCO POLO

Vanaf 12 december op Netflix: De TV-serie Marco Polo

Op 12 december krijgt België zijn eerste Netflix primeur te zien! Voor de eerste keer wordt er een serie gelanceerd op Netflix waarvoor iedereen geboren in welk land dan ook hetzelfde geldt… Namelijk in alle landen tegelijkertijd kan deze nieuwe Netflix Original-Serie bekeken worden! In 10 afleveringen krijgen we Benedict Wong, Joan Chen, Chin Han, Zhu Zhu, Olivia Cheng, Claudia Kim, Mahesh Jadu, Tom Wu, Remy Hii, Uli Latukefu & Rick Yune te zien in een historisch epos over het leven van ontdekkingsreiziger Marco Polo aan het hof van Kublai Khan in het 13e eeuwse China. Wordt omgedompeld in een wereld vol hebzucht, verraad en seksuele intriges…

THE MATRIX TRILOGY

Trinity & Neo in The Matrix

Een paar weken terug hebben we deze 3 films nog bestemd als één van de filmklassiekers van de jaren ’00 en sinds eind november kan je deze opnieuw bekijken via Netflix. Een absolute aanrader met topprestaties van Keanu Reeves, Carrie-Ann Moss & Laurence Fishburne in een adembenemend science fiction spektakel vol adrenaline en ontdekking. Niet overhaald? Lees onze review dan hier en wacht niet langer om hem te streamen op Netflix.

ZERO DARK THIRTY

Zero Dark Thirty

Eén van de favoriete films van een van de onze redactieleden in 2013 en de film die actrice Jessica Chastain naar de top loodste: Zero Dark Thirty. Of beter gezegd de Hollywoodfilm over de arrestatie van Osama Bin Laden. Propaganda zegt u? Niet bepaald. Dat bewijzen de interessante nevenverhalen van de mensen die deelnamen aan de operatie om Bin Laden te vinden en de ruwe eindscène die laat denken aan het oeuvre van Michael Mann. Sterke brok cinema nu te streamen vanop jouw schoot dankzij Netflix.

DJANGO UNCHAINED

Django Unchained op Netflix

Eén van de absolute topfilms van vorige jaar is ongetwijfeld Django Unchained. De 7de film meesterchef Quentin Tarantino getuigt van brutale dialogen, schokkende beelden rond slavernij / rassenmishandeling en blijft op zen QT‘s zeer entertainend. Geniet ook van de prachtige prestaties door Christoph Waltz, , en een opvallende naar een script van Tarantino himself.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter