Franchise: Django Unchained

Deze maand op Netflix België (december 2014)

Geniet van Netflix met de familie tijdens de eindejaarsfeesten

Wat gaat de tijd toch snel. We zijn reeds december en Netflix heeft weer heel wat nieuws voor jullie in petto voor het einde van 2014. Benieuwd wat te kijken tijdens de examens of de eindejaarsfeesten? Zie hier onze selectie van de maand: Marco Polo, The Matrix Trilogy, Zero Dark Thirty & Django Unchained.
Lees verder Deze maand op Netflix België (december 2014)

Django Unchained Blu-Ray review + wedstrijd

Django Unchained Blu-Ray CoverDjango Unchained ****

Regie: Quentin Tarantino (Inglourious Basterds)

Met: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson

Speelduur: 165′

Haal Django Unchained nu in huis op Blu-Ray of lees verder en ontdek hoe je kans maakt op een gratis exemplaar of poster van deze machtige ode aan de western door grootmeester Tarantino.

Lees verder Django Unchained Blu-Ray review + wedstrijd


Box Office België update (2013 week 3)

Django Unchained banner

Django Unchained doet wat Gangster Squad vorige week niet kon… Het stoot The Hobbit: An Unexpected Journey van zijn troon in de Belgische cinemazalen. In één week bracht de nieuwste Tarantino zo’n 713.000 dollar op. Ook The Impossible doet het goed de voorbije week en zet een stapje vooruit tegenover The Hobbit en blijft op zijn eeuwige 2de plaats. Gangster Squad en Life of Pi vind je respectievelijk terug op de 4de en 5de plaats. Skyfall is nog steeds de grootste verdiener met 11 miljoen dollar omzet in België.

Lees verder Box Office België update (2013 week 3)Nieuwe beelden uit wintertoppers Django Unchained, Zero Dark Thirty en Gangster Squad

Omdat ondergetekende zich vorige week in warmere oorden bevond, hadden jullie nog nieuwe trailers te goed van drie van de meest veelbelovende films van komende winter: Tarantino’s Django Unchained, Bin Laden-thriller Zero Dark Thirty, en Gangster Squad waarvan de release werd uitgesteld door de schietpartij tijdens The Dark Knight Rises prémière deze zomer. Geniet ervan!

Lees verder Nieuwe beelden uit wintertoppers Django Unchained, Zero Dark Thirty en Gangster Squad


Django Unchained teaser trailer

Klaar voor de eerste beelden uit Quentin Tarantino’s kijk op de western? Want dat ik precies wat je krijgt met deze teaser trailer voor Django Unchained. De veelbelovende prent vertelt het verhaal van een ontsnapte slaaf die bounty hunter wordt, die op zoek gaat naar zijn vrouw, en de wrede plantage eigenaar die haar gevangen houdt. In de belangrijkste rollen herken je Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Walton Goggings en Don Johnson. Gezien Tarantino’s voorliefde voor bloederig geweld en scheldproza is het natuurlijk nog even wachten op de red band trailer voor een meer volledig beeld van de film. Django Unchained verschijnt bij ons op 16 januari in de zalen.

Lees verder Django Unchained teaser trailerEerste foto’s uit nieuwe Tarantino, Django Unchained, vrijgegeven

Op de eerste bewegende beelden uit de nieuwste film van Quentin Tarantino, Django Unchained, is het nog even wachten, maar de fans (en zijn we dat niet allemaal, red.) kunnen zich alvast laven aan een tweetal geweldig ogende foto’s uit het (anti-)westernepos. Op de foto’s herken je vast Christophe Waltz, Jamie Foxx, en Leonardo DiCaprio, die meteen ook de belangrijkste rollen op zich nemen. Maar ook de rest van de cast is meer dan indrukwekkend: Samuel L. Jackson, Sasha Baron Cohen, Kerry Washington, Kurt Russell, Don Johnson, en rapper/acteur RZA. Django Unchained verschijnt begint volgend jaar, en is daarmee meteen de must-see van komende winter!

Lees verder Eerste foto’s uit nieuwe Tarantino, Django Unchained, vrijgegeven


Nieuwe Tarantino heet Django Unchained

Op de eerste verfilming van de succcesvolle jacht op Osama Bin Laden is het nog even wachten (al kan dit niet te lang meer duren, red.), maar over de volgende film van Quentin Tarantino (toch altijd een ‘event’) geraakte dit weekend wel heel wat bekend. Django Unchained, is -net als Inglourious Basterds– een vrije interpretatie van een vergeten B-film (Django) uit lang vervlogen tijden, en belooft een tegelijkertijd een ode en een satire op de spaghetti-western te worden.

Lees verder Nieuwe Tarantino heet Django Unchained